PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229911}

Ona to on

She's the Man
2006
6,4 110 tys. ocen
6,4 10 1 109778
5,3 7 krytyków
Ona to on
powrót do forum filmu Ona to on

Kolejna głupia amerykańska komedia i do tego ta aktorka,porażka...nic więcej nie trzeba dodawać(-1000000/10)

ocenił(a) film na 8
spartakus51

Gniotem można nazwać Twoją bardzo ograniczoną wypowiedź :) Na przyszłość napisz coś więcej...

Dream

i kto tu mówi o ograniczonej wypowiedzi...ogólnie ten film był do dupy moim zadaniem bo za mało Amande przerobili na chłopczyce i sam wątek do dupy

spartakus51

raz dwa trzy gniotem jestes ty!!!! porownaj sobie ten film z innymi komediami 'romantycznymi', rzeczywiscie jestes ograniczony, aha i radze zastanow sie zanim napiszesz kolejny komentaz, moze sobie go najpierw na kartce napisz czy cos, wtedy na pewno unikniesz powtorzenia slowa 'dupa'. dla mnie film OK, nawet baaaardzo, Amanda super zagrala :)

ocenił(a) film na 7
spartakus51

Są lepsze komedie romantyczne, ta to typowy przeciętniak, mniej jest sytuacji że chce się śmiać. Jednak nie nudziłem się... daje 7/10

Wysuszek

Dokładnie popieram Tomiego,jest wiele innych lepszych komedii,a ta jest po prostu do bani...a poprzednią wypowiedzi Noe skomentuje w jednym słowie...żenada...z tego co wiem to tu sie ocenia film,a nie wypowiedzi innych

ocenił(a) film na 6
spartakus51

Poprzednia osoba powiedziala, ze jest przecietny ale sie nie nudzila, a ty skomentowales ten film troche bardziej wulgarnymi zwrotami :P A po drugie wypowiedz slowna, takze jest ocena, wiec jezeli skomentowales ten film wulgarnie swiadczy tylko o tobie. Mnie samej film sie podobal, moze dlatego, ze dla takiego typu filmow mam inna kategorie i w zyciu nie porownalabym go do naprawde swietnych filmow takze komedii romantycznych. Nie jest najlepszy ale ogolnie mi sie podobal, bo moim zdaniem jednak mial cos w sobie. Pozdrawiam!!!