że ten film jest na dzień dzisiejszy na 1-szym miejscu w "Top 10 Nowości"? Mam wrażenie że większość użytkowników filmweb'u to pryszczaci nastolatkowie, którzy gustują w takim, za przeproszeniem, gównie.
moze i jestem nastolatka ale nie uwazam zeby byl pryszczata (regularnie chodze do kosmetyczki by temu zapobiec)ale jesli masz np.30 lat to nic dziwnego ze masz inny gust niz "pryszczaci nastolatkowie"
masz racje stary!!!Ten film to porażka!!Mam 18 lat i chyba jestem już za stary na takie filmy!
sorry, pomyliły mi sie filmy,a tu też zachowuje sie jak lesba,a po przebraniu za chlopaka niezbyt wygląda, nie wiem jak tamta mogła na nia polecieć, jakbym zobaczyl kolesia z takim ryjem to bym się stoczył :)
chodziło Ci pewnie o Imegine Me&You (Gry Weselne), pierwsze skojarzenie, jakie mi przyszło na myśl, to właśnie ten film :) sama z komentarzem jednak się wstrzymam do czasu, kiedy oglądnę gry weselne :)
co do ONA TO ON uważam, że film jest spoko:) polecam wszystkim, którzy lubią lekkie, zabawne komedyjki romantyczne przy okazji :) POZDRAWIAM :)
tak na pewno chodziło o film gry weselne bo tam jest taki motyw o lesbijkach co tym którzy spodziewali się filmu romantycznego to spotka ich zawód;) ado autora postu: marna prowokacja! mnie i mojej kobiecie się podobał i mamy prawie 30 lat na karku, co prawda film jest banalny ale zarazem lekki i przyjemny dla oglądanie w 2 a nie pojedyńczo!
wieć proszę nie pisać że to film dla małolatów, bo to nie prawda!