Uwielbiam ten film:) Równorzędnie z "A Cinderella Story". Wiem, że pewnie zaraz wiele osób napisze że to puste komedyjki bez przesłania czy coś... Ale kiedy mam chandrę czy dół obejrzę sobie ten filmik i już mi lepiej:) A i tak na marginesie: mam 15 lat, więc pewnie uważacie mnie za pustą nastolatkę. Nie jest tak! Oglądam naprawdę wiele wartościowych filmów, nie jestem ograniczona ulubionym gatunkiem czy aktorem.... Ale co ja poradzę, że najbardziej lubię komedie romantyczne [taki wiek:P]? I mam prośbę: napiszcie mi swoje ulubione komedie romantyczne, albo wogóle ulubione filmy. Będę wdzięczna:)
Ale jestes pusta xD
(joke)
Mi podobal sie ten film, nie ze wzgledu na to, iz jest to komedia ROMANTYCZNA, ale z powodow smiesznych motywow i tekstow
Moje ulubione filmu:
- EuroTrip
- Road Trip
- How High
- Serenity
- i ofc She's the Man ; p
"Ona to on" to mój ulubiny film tak samo jak "A Cinderella Story", - Historia kopciuszka. Moge te filmy oglądać bez końca i mi się nie nudzą:D Poprostu lubie komedie romantyczne:D
Też uwielbiam ten film :D, fajny jest też:
Kiedy dzwoni nieznajomy
The Grudge 1 i 2
Spiderman 1 i 2
Oszukać przeznaczenie 3 i 2
I wydaje mi się że fajny bedzie The Return z Sarah michelle Gellar:). A z bajek to Skok przez płot :D
Moje ulubione komedie romantyczne to:
Dziewczyna z sąsiedztwa
American Pie(wszystkie części)
Eurotrip
Wieczny student
Ona i on
:) to by było chyba na tyle.