PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229911}

Ona to on

She's the Man
2006
6,4 110 tys. ocen
6,4 10 1 109708
5,0 5 krytyków
Ona to on
powrót do forum filmu Ona to on

Najlepsza scena

ocenił(a) film na 10

Cześć!!!
Jaka jest waszym zdaniem najśmieszniejsza scena, możecie cytować :D CZEKAM NA ODPOWIEDZI

ocenił(a) film na 10
_mar_tyna_

Wpisujcie też tytuły innych filmów do wytypowania najlepszej sceny :D

_mar_tyna_

Mi sie bardzo podobala scena, kiedy Sebastian pyta Violi...

- Czy to prawdziwe?
- Tak, zapuszczam sobie bokobrody <klepniecie po rec> Oczywiscie ze nie.

Jakos mnie to strasznie rozsmieszylo ;)

lamaz

Mi się bardzo podobała ta scena jak Toby (Brandon Jay McLaren) mówi pod koniec filmu Eunice (Emily Perkins) że jest wspaniała...i zaczynają się całować wydając dziwne odgłosy:D Hehehehe.
Albo jak Duke gada z laską w siłowni i uderza się o głowę...

ocenił(a) film na 10
_mar_tyna_

Moja ulubiona scena to ta w której w pokoju akademickim Sebastiana jest pająk i oni zaczynają się tak drzeć i skakać po łóżku, a potem prawie się całują, a Duke mówi:
- nie udawaj więcej dziewczyny bo mi się wszystko miesza

ocenił(a) film na 7
debcia__93

A mi najbardziej podobał się ten moment, gdy po kolei dziewczyny wchodziły do tego baru i udawały laski Sebastiana :D do tego świetna muzyka - Shuggy :D pozdro xD

Pecia_16

Tak to też było niezłe... a potem jak weszła prawdziwa dziewczyna Sebastiana ;)

ocenił(a) film na 10
_mar_tyna_

"Dziewczyny z tyłkiem jak my nie gadają z facetami z gębą jak twoja":-)Hehe to było dobre i jeszcze jak wylatują Violi tampony z buta i jeszcze jak po kolei do baru wchodzą te dziewczyny:-)

ocenił(a) film na 8
_mar_tyna_

dawno ogladalam ten film, ale podobało mi się ta na festynie kiedy viola musiala ciagle sie przebierac to w sebastiana to w siebie, i ta w silowni kiedy Duke gadał z tą... Olivia?? wybaczcie dawno nie ogladalam... pzdr

ocenił(a) film na 9
_mar_tyna_

Moja najlepsza scena to ta, w której Duke wkłada sobie tampon do nosa.

ocenił(a) film na 7
SylwiAshley

taaaaaaaak, to było świetne ;D

i jeszcze jak laska próbowała mu wytłumaczyć, że tampony są właśnie do tego ;p

ocenił(a) film na 10
SylwiAshley

SZCZERZE POPIERAM ta scena z tamponami była najlepsza:))

ocenił(a) film na 6
_mar_tyna_

albo jak Duke pyta się Olivii czy lubi ser XD i jej mina XD

użytkownik usunięty
_mar_tyna_

-Kiedy Malcolm zaczyna śpiewać
-jak Viola wkłada sobie tampony do nosa
-przedstawienie w barze kiedy Viola pokazuje że jest "prawdziwym męzczyzną"
-w stołówce kiedy viola opowiada o Justinie =)

użytkownik usunięty
_mar_tyna_

1.To jak grali w piłkę na boisku(to były ćwiczenie nie ten mecz)i Viola strzeliła gola.Wszyscy zaczęli tańczyć i nagle przychodzi trener i wszyscy przestali oprócz Violi a ona tańczyła przy trenerze potem gdy zobaczyła że to on przestała i udawała że się drapie po szyi:)
2.Kiedy Viola ujawniła że jest dziewczyną i zdjęła perułkę lecz oni chcieli dowód więc pokazała piersi.Podobała mi się mina Justina i to jak powiedział Viola???:)
Podoba mi się dużo scen ale już pisać mi się nie chce:)

_mar_tyna_

według mnie najlepsza była ta jak pająk chodził po nodze Duke'owi to było rewelacyjne hehe i jak zadzwonił telefon a oni sie przestraszyli jak sobie przypomne to nie moge sie powstrzymać od śmiechu :)

_mar_tyna_

Ja mam 2 sceny:
1. Kiedy dziewczyny proszą Poula (na początku filmu) i mówią po koleji zgódź się Poul a na końcu babcia na fotelu zgódź się Poul.
2. I na końcu kiedy ten facet nie wierzy że on to ona , ona podciąga koszulkę i wszyscy się na nią lampią a jej matka chwyta się za głowę.

No to tyle

użytkownik usunięty
Jacob_Voorhees

Moim zdaniem świetna była scena, kiedy Duke włożył sobie tampon do nosa :D

użytkownik usunięty

O widzę, że nie tylko mi się podobała - SylwiAshley
Pozdrawiam :P

ocenił(a) film na 9
_mar_tyna_

Kiedy Viola podczas treningu dostaje piłką w czułe miejsce i po chwili gdy wszyscy patrza zaczyna udawać ze to bolało :)

ocenił(a) film na 10
rafalm68

Poieram jeśli chodzi o ten tampon..zwijałam się ze śmiechu;];]

ocenił(a) film na 7
jaszczurka_2

Mi się podobały sceny w gabinecie dyrektora i jak on potem rozdawał śniadania....lol

ocenił(a) film na 10
Natij

Najlepsze było to z tym pająkiem, jeszcze jak Duke w chodzi do łazienki i walnął Malcolma ręcznikiem w łeb. Jeszcze jak na tej siłowni Duke gada z Olivią walnął głową a później jeszcze tak śmiesznie otworzył tą komórkę. Oglądając ten film doprawdy można się uśmiać.

ocenił(a) film na 10
_mar_tyna_

ten film jest super nie moge wymienic najlepszej sceny bo wszystkie sa super

ocenił(a) film na 10
sara137_2

Jak \VIoli dzwoni telefon i muzyczka Barbie girl :D i mówi że dzwoni jego laska Justin :D