Ten film możę se podobać tylko małym i naiwnym dziewczynką!!
A to co mnie rozwala w tym filmie to że nierozrózniono Violi w peruce od jej brata, sory czy ona wyglądała tak jak jej brat ze ten koleś(współlokator),trener i cała drużyna się nie połapała???I jeszcze jedno jak oni grali w piłkę nożną??? Byli lepsi od Ronaldinho!!I te akrobacje, przez chwile myślałem że to Cubasa!!! Decyzje sędziego też były dobre(na mundialu lepiej sędziowali). Tylko dla amerykanów i małych dziewczynek bo nie znają sie na piłce nożnej!!!
Po pierwsze nie rozpoznali bo nigdy wcześniej nie widzieli tego całego Sebastiana, a po drugie to musieli grać lepiej od nalepszych piłkarzy bo inaczej nie byłoby to efektowne. Nie rozumiem dlaczego sie nie czepiasz np. Superman'a skoro jest to nieprawdziwe, że podnosi samolot.
No dobrze palancie!!Mówisz że niewidzieli nigdy Sebastiana, ale widzieli Viole przebraną za niego, a wpierwszej połowie grał prawdziwy Sebastian, no i co kretynie???
Po pierwszen nikt przed meczem nie widział twarzy Sebastiana gdy ten przyjechał do Illyria, a po drogie miał umalowaną twarz, jak wszyscy zawodnicy, wogle to film jest świetny nie wiem czego się tak czepiasz
moze i jest sloaby i naciagany(chociaz ja tak nie uwazam) ale chyba najwazniejsze jest to zeby przynosil kozysci a nie to z jakiej kieszeni te kozysci beda pochodzic bo uwiez mi ze producenta filmowego nie obchodzi czy beda to pieniadze z kieszeni 13 -latki czy tez 27-latki
tej adrian akuratten film w wiekszosci obejrzeli dorośli ludzie a nie nastolatki, ja z dziewczyną oberzałem i mam prawie 30 lat na karku wiec nie opowiadaj bzdur! to jest film któy ogląda sie fajnie z drugą połowką, a jak sie ogląda film samemu lub z kumplami przy piwie to nie oczekuj rewelacji
Mnie niestety ten filmik nie zachwycił, odnoszę wrażenie że bazuje on częściowo na popularności MŚ.
Ogólnie film bardzo płytki tematycznie i co najgorsze nie logiczny.
Mimo to waro go obejrzeć ze względu na główną bohaterkę ponieważ ona ten film ze względu zapewne wrodzonego sympatycznego usposobienia ratuje.
Dla mnie film super=) Nie uważam że jest przewidywalny bo za dużo było tam wątkow aby był przewidywalny! Wiadomo że to nie jest ambitny film o piłce noznej bo to nie o to chodziło. Czasami warto sobie pooglądać takie filmy a nie podchodzić to wszystkiego tak poważnie!
Hmmm. Był okropnie przewidywalny, baa był bardzo nielogiczny, dodam że nie oczekiwałem po tym filmie wiele. Wątek piłkarski wcale nie był tutaj potrzebny moża było go zgrabnie zastąpić jakimś zupełnie innym na czym film wcale by nie utracił a wiele zyskał.
Sceny gry w piłkę nożną jak dla mnie były tanim chwytem reklamowym w okesie wzmożonego zainteresowania tym sportem. Bardzo nie lubię jak traktuje się widza bezsensownymi scenami może dlatego film ni wywarł na mnie dobrego wrażenia.