juz dawno sie tak nie usmialem...Super komedia z genialnie smieszna w tej roli Amanda Bynes(to chyba jedna z najlepiej zapowiadajacych sie mlodych aktorek)!!!Polecam wszystkim!
Skąd ty się urwałeś człowieku??? Nie wiem co cie w tym filmie tak śmieszyło, a może po prostu widzieliśmy dwa różne filmy?! Typowe amerykańskie, komercyjne gówno , w którym fabuła jest okrutnie nudna i zawsze o tym samaym, albo co gorsza wcale jej nie ma;| Jak w ogóle można robić takie filmy?? To powinno być karane!!;P Nie no żartuje, rozumiem że o gustach się nie dyskutuje, ale wg mnie ten film i reszta tych głupich amerykańskich komedyjek, które robią wodę z mózgow naiwnym nastolatkom, to totalne porażki. Pozdrawiam fanów prawdziwego kina!
wiesz do nastolatka troche mi juz za pozno,rozumiem fabula moze oklepana ale ja w komedii nie doszukuje sie artystycznych elementow. Komedia ma mnie bawic w danym momencie i tak bylo z ta,a rola Amandy powtarzam genialna. pewnie sie ze mna znowu nie zgodzisz,ale mam pytanie skoro jestes fanem prawdziwego jak to nazwales kina to co Cie bawi Woody Allen, bo nie potrafie zaszufladkowac komedii jako te prawdziwe a nie....Wiec skoro ta jest ta tandeta to po co po nia siegales.Tylko mi nie mow ze ktos Cie zmusil do ogladania hehe..Pozdrawiam i zapraszam na strony z prawdziwym kinem..
Po pierwsze jestem dziewczyną=) ale to tak na marginesie.
Otóż nikt mnie nie zmusił do oglądania tego flmu, obejżałam go z własnej woli. Właściwe to dobre pytanie dlaczego?? Hehe sama muszę się nad tym zastanowić..Hmmm może dlatego, że ktoś mi go polecił, albo np czytałam dobrą recenzję na jego temat?? Ok, może trochę przesadziłam, że wszystkie amerykańskie produkcje komediowe są oklepane i nudne. Chodziło mi raczej o filmy z drażniącą obsadą(w tym wypadku z Amandą na czele - po prostu nie podoba mi się jej gra) o pięknych nastolatkach z buziami jak marzenie, które to mieszkają w wielkich domach, są bogate itd. Dla mnie to nie jest kompletnie realne i już dawno przerobione. Zaraz mi pewnie powiesz, że o to chodzi w filmach, żeby urwać się na chwilę od rzeczywistości i pomarzyć o takim życiu jakie prezentuje się w tego typu filmach. Może i kiedyś było to ciekawe, ale teraz każda komedia dla nastolatkóW i przede wszystkim O nastolatkach jest poprostu o TYM SAMYM.
A co do "śmieszności" filmu, no niestety nie każdy ma takie samo poczucie humoru i ja to rozumiem, może Cię śmieszy ta cała Amanda, mnie jakoś nie bardzo, ale szanuje Twoje zdanie:)
W tym wszystkim głownie chodzi mi o to, żeby przestac produkować te bzdurne filmy o niczym i poświęcić ten czas i pieniądze na robienie trochę ambitniejszych produkcji. A czy ambitnym filmem nie może być komedia?? Odpowiedz sobie sam na to pytanie. Pozdrawiam=]
Przeprosiny co do tego,ze pisalem jak do faceta...to na wstepie a dalej to nie rozumiem naszej dyskusji sa gusta i gusciki. Wiesz moze nie uwierzysz ale w swojej kolekcji tez mam tak zwane ambitniejsze kino (chodz nie umiem tego ocenic)Mysle tylko o tym ze powinny powstawac roznorakie filmy nigdy nie bedzie tak by sie tylko Tobie podobalo i w Twojej ocenie bylo prawdziwe.Wogole nie rozumiem tego okreslenia (prawdziwe,ambitne kino) prosze wyjasnij mi to!! Ja wcale nie bronie amerykanskiego kina dla nastolatkow,wiem i zgadzam sie z tym ze wiekszosc to kicz,po prostu na tej stronce opisalem to co myslalem zaraz po obejrzeniu filmu i nie rozumiem dlaczego bardzo chcesz wmowic mi ze to nie powinno mi sie podobac...Wiesz jak mozna zauwazyc i sam sie o tym przekonuje nie zgadzam sie w 70% opinii na tej sronce przy roznych filmach.Kazdy ocenia go na wlasny sposob.Pozdrawiam Ps.Napisz moze tytul komedii ktora Tobie sie ostatnio spodobala i jezeli ja widzialem bede wiedzial jakie kino lubisz.