PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229911}

Ona to on

She's the Man
2006
6,4 110 tys. ocen
6,4 10 1 109709
5,0 5 krytyków
Ona to on
powrót do forum filmu Ona to on

sceny

ocenił(a) film na 10

Która scena podobała się wam najbardziej?
Mi sie podobała bardzo scena gdy Viola/Sebastian mówił do siebie że jest zajebistym kolesiem :P

ocenił(a) film na 10
Nikki

1.Gdy na treningu Viola/Sebastian dostała w krocze :D i potem "Oh, for the love of God! It burns" :D :D

2.Po meczu na koncu Toby z Eunice nawija :D

ocenił(a) film na 7
Nikki

Było bardzo dużo scen fajnych np. w barze co do niej te dziewczyny podchodziły na festynie też mi się dużo scenek podobało, na końcu jak ona mówi Duke przy wszystkich że go kocha nie wiedząc że ona to dziewczyna wszyscy jak się wtedy ździwili było to było dobre jeszcze to co inne dziewczyny się z klasą zachowują a Amanda znaczy Viola wchodzi trzeska dżwiami je jak prosie potem wychodzi mówią panie czy coś takiego, ta potem bójka też była dobra z tymi dziewczynami.....
Super są wogule teksty te miny Viola robiła genialnie no i są świetne piosenki !!!
Pozdro kinomanka 15 :-)

użytkownik usunięty
Kinomanka_18

najlepsza była akcja w barez z Kią i innymi dziewczynami, a potem druga najlepsza to jak Duke mial tampon w nosie :)

Nikki

Dobre było jak Sebastianowi wyleciały tampony z torby :D Albo te dwie afery na meczu :P Co tu dużo gadać o scenach? Cały film był super ! Pozdro :*

użytkownik usunięty
kiri_2

co do filmu to zgadzam sie z kiri - clay byl super!!
ale jesli chodzi o sceny to wg.mnie najlepsze bylo kiedy sebastiana(viola) poszla do baru zeby "wyrywac laski"

ocenił(a) film na 7
Nikki

Mnie najbardziej podobała się scena na treningu:) Kiedy Sebastian/Viola dostał/a (ehh..ciężko tak pisać:P) w jajka a raczej w miejsce na jajka;)) i jeszcze moment z tamponami ale jak Sebastaian/Viola wszydl do pokoju a jego współlokator miał tampona w nosie:P:P:P Ogólnie film podobał mi sie i rozbawił mnie a to przecież najważniejsze w komedii:)) hehe..