Fanów owszem mogę zrozumieć, ale antyfanów? Ludzie, błagam! To, że się komuś coś nie
podoba nie oznacza przecież, że trzeba to coś obrażać! Czy osoby, które nie lubią, jak w tym
przypadku 1D, nie mogłyby po prostu zostawić tego w spokoju i skończyć hejtować? Jak ktoś nie
lubi tego zespołu i nie chce oglądać o nim filmu, to po co sie w ogóle przy nim wypowiada zamiast
go pominąć? Czy nie byłoby wtedy piękniej na świecie??
Nie,nie mogą tego zostawić w spokoju,gdyż wtedy nie byłoby antyfanów.
I nie,nie byłoby piękniej- cóż to za świat ,w którym nie można się pośmiać z ludzi,którzy tak pięknie bronią swego zespołu!
Z wyrazami szacunku, Krokodyl Giena
Ps Piszesz jak natchniony wieszcz!
Ps2 Nie nadużywaj wykrzykników i znaków zapytania
Ps3 Nie nadużywaj PS-ów ,tak jak ja-daję zły przykład...
A co jest śmiesznego w ludziach, którzy bronią swoich przekonań?
P.S. - Cóż, raczej to, że pisze poprawnie gramatycznie i składniowo nie czyni ze mnie natchnionego wieszcza. ;)
P.S. - Nie nadużywam wykrzykników i znaków zapytania. Po prostu stawiałam pytania retoryczne. :)
P.S - Ta wzmianka o PS-ach była dość niepotrzebna, bo nie użyłam żadnego, ale dzięki, że wspominasz -postaram się tego nie robić.
Nie widzę problemu w ludziach, którzy wygłaszają swoje zdanie jeśli coś im się nie podoba. Po prostu nie rozumiem tych, którzy obrażają, wulgaryzmów i nie szanują innych ludzi, którzy mają inne upodobania.
A jak tak przejrzałam te fora pod tym całym One Direction to cóż... Szkoda patrzeć na większość wpisów. Jakby nie można być kulturalnym i tolerancyjnym.
Większość fanek to niedojrzałe emocjonalnie, z polszczyzną na bakier hot trzynastki, więc Ci współczuję żeś to czytała. Haha.
Hehe :D W sumie to przypadkiem na to trafiłam, bo cóż, nie spodziewałam się takiego filmu. No i przy okazji pomyślałam, że zobaczę co "mądrego" ludzie piszą. I jestem tym przerażona.
Jedni mówią jaki to zespół jest "niesmafooofity i lewis i hary i wszyscy som hot" a inny hejtują bo stara muzyka jest pro elo i trzeba ją czcić po wsze czasy, bo w końcu jak się patrzy jedynie na Vivę i MTV to ma się zdanie. Jakby nie można było znaleźć złotego środka.
Jak ktoś po prostu czegoś nie lubi, niech nie lubi, ma prawo do opinii. Jednak jeśli ktoś jest "antyfanem", który hejtuje i przy każdej możliwej okazji próbuje oczernić zespół/artystę/aktora/kogokolwiek, ma po prostu coś z głową. Ja nie przepadam np. za Beatlesami, jednak trzymam się od nich z daleka i jak ktoś ich lubi wiem że nic mi do tego, nie określam ich bezsensownymi przymiotnikami.
Poza tym w 1D jako osobach nie ma nic złego. Zachowują się w porządku, jeśli ktoś mówi że są "pedałami", ma po prostu namieszane w głowie i jest to bardzo prymitywne myślenie. Nie noszą się jak niektórzy ludzie z internetów; włosy na żelu, rurki tak obcisłe że widać dosłownie wszystko i czapka Supreme na głowie, tylko jak normalni dorośli faceci którzy chcą wyglądać i się jakoś prezentować. I w owych rurkach nawet cały czas nie chodzą, często noszą zwykłe jeansy albo nawet dresy (oprócz Harry'ego, który ma styl jaki ma i nic nikomu do tego).
Also, at the end of the day to zespół zarabia miliony, nie antyfani.
Masz rację :) Wcale na gejów nie wyglądają,ani nimi nie są.A nawet gdyby byli to nie powód,żeby ich obrażać.
A Harry też czasem nosi dresy,widziałam na jednym filmiku :)
Nie lubię 1D, ale popieram Cię, bo po co ich obrażać, jak można kulturalnie wyrazić swoją opinię, że mi się nie podoba..?
No ja osobiście też nie słucham takiej muzyki, ale wkurza mnie to jak inni uważają, że są lepsi i zaczynają obrażać innych
A ja nienawidzę ich, a szczególnie ich faneczek... komy typu ''o boże ale śliczni, o boże to nial/harry itp. to mój mąż! jestem w ciąży z plakatem. i love 1d!!!!!'' ŻAL K*RWA...
Zobaczyłem ten "film" w topce w nowościach i postanowiłem założyć konto na tym portalu. W tym śmiesznym "zespole" rozśmieszają mnie chyba przede wszystkim FANI, którzy uważają, że "One Way Or Another" jest piosenką właśnie tego boysbandu ... Jak można mieć 150 milionów wyświetleń gości, którzy wyglądają jak kobiety, gdy oryginalny utwór (można by, a raczej należałoby powiedzieć pionierów punk rocka- Blondie) posiada maksymalnie 10 milionów wyświetleń. Boże czy Ty to widzisz ? ....
Zgadzam się ... Szkoda, wielka szkoda :( dobrze, że już to kończą bo chyba kolejnego sezonu bym nie wytrzymał ..
LUDZIE KTÓRZY UWAŻAJĄ ŻE 1D JEST LEGENDĄ I ŻE SĄ SUPER TO ALBO MAJĄ COŚ NIE TAK Z GŁOWĄ I POWINNI NATYCHMIAST SKORZYSTAĆ Z POMOCY PSYCHIATRY DO ZADAŃ SPECJALNYCH ALBO PÓJŚĆ SIEDZIEĆ ZA SŁUCHANIE SAMEJ MUZYKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTO TEGO SŁUCHA??????????!!!!!!!!!! LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ ŻYJEMY W CYWILIZOWANYM KRAJU!!!!!!!!!!!