PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678962}
7,1 6,6 tys. ocen
7,1 10 1 6629
2,7 3 krytyków
One Direction: This is Us
powrót do forum filmu One Direction: This is Us

z jakiej racji ten film ma ocene 7 ????
to totalne dnooo...
jak mozna sie podniecac chlopakami ktorzy wygladaja jak dziewczynki ??

martyna6667

no właśnie :P

martyna6667

Bez sensu spinacie się niepotrzebnie. Wiadomo, że na taki film pójdą tylko fani więc będą dawać oceny typu 9, 10, ale będą też hejterzy którzy dadzą 1 bez sensu nawet nie oglądając. Ocena jest zawsze subiektywna więc może być zawyżona albo zaniżona. Każdy ma inną topkę swoich ulubionych filmów które ocenił wysoko, a niekoniecznie to muszą być faktycznie arcydzieła filmowe. Na razie zespoł wydaje się być sympatyczny, ale kto więc co będzie za parę lat może im sodówa uderzyć do głowy jak Bieberowi i będą robić jakieś głupoty. Dostali szansę i wykorzystują ją każdy by tak zrobił tak myślę. Jest to zespół typowo pod nastolatki więc możliwe, że za parę zespół się rozpadnie i każdy pójdzie w swoją stronę.

martyna6667

Racja, racja, jeszcze raz racja. Facet ma wyglądać jak facet, a nie widząc osobę zastanawiać się ,,Facet to, czy Kobieta".

ocenił(a) film na 6
bigpenguin

w którym miejscu oni wyglądają jak kobiety? bo do tego dojść nie mogę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Tomalizm

Czyli jak mnie koleżanka klepnie tyłek albo złapie za cycka to znaczy, że nie jest kobietą? Biblia nakazuje, że jeśli obrażasz osobę homoseksualną robisz większy grzech niż oni. Wiesz co szczerze wątpię aby byli gejami, gdyż jeden z chłopaków zaręczył się dziewczynie, a dwaj inni mają dziewczyny.

ocenił(a) film na 8
kater931

Dokładnie :) Pożartować każdy może i to jeszcze nic nie oznacza.

kater931

po 1 nikogo nie obrażałem tylko stwierdzałem fakty, po 2 u kobiet to inaczej działa ( no chyba ze się pomyliłem co do ciebie ), a co dziewczyn i zaręczyn to każdy homo ma jakaś przykrywkę :P( nie obrażając tu nikogo )

ocenił(a) film na 8
Tomalizm

Fakty? Ty to nazywasz faktami? Nieźle. Serio dla przykrywki wytatuował sobie ją na ramieniu i dla przykrywki zaręczył się z nią. Szczerze w to wątpię, ale myśl jak chcesz, kiedyś zobaczysz, że oni nie są gejami.

kater931

już nie takie rzeczy robili dla przykrywki ludzie :P ale widzę ze jesteś directionerka czy jak to się tam na was mówi, wiec kończę, a dla mnie to nadal będzie tylko wielki chłam robiony i wypromowany przez wielkie korporacje.

martyna6667

Chodzcie! Zakładamy różne konta i dajemy 1 żeby zmniejszyć ocene!!! xDD

MeganCM

Radzę tego nie robić.

ocenił(a) film na 1
GodFella

ponieważ?

lolexX123

Ponieważ jest to zachowanie nieładne, skutkujące banem.

GodFella

Ja żartuje xD