wzruszający,pokazujący wartości których dzisiaj prawie już nie ma.Jak odwaga i honor no i wątki miłosne też robią wrazenie.Czy zgodny z historią? w ogóle mnie to nie obchodzi bo jest w nim głębsze przesłanie
hahahahaha ale sie usmiałem ah te kobietki kiedy one przestana głupoty wypisywac?
Dlaczego od razu głupoty :D ? Wg mnie ten film miał prawo się podobać, zależy od kwestii gustu.
Co nie zmienia faktu, że na pewno przeinaczony, zresztą było już tutaj setki postów na ten temat.
Kobiety maja ograniczone pole widzenia Jak koń widzą tylko na wprost :) jak zobaczy ze jest dymanie w filmie to odrazu jest to dla niej historia miłosna z głebszym przesłaniem :)
a ty byś chciała odrazu by wszystko pokazali ze szczegułami widac ci tego brakuje :) Ja mam to na co dzień. zawsze mozesz zerknąć na filmy XXX :) Pozdrawiam kobietke :)
w takim razie pozdrawiam twoją wytrwałą kobiete bo trudno z tobą żyć a zabić przecież nie można;D
Nie wiesz czy trudno z nim żyć.
W każdym razie - nazwanie pięknym filmem tego żydowskiego gówna jest po prostu śmieszne i świadczy tylko o braku historycznego wykształcenia. Może nie wiesz, ale Ci bohaterowie opisani w filmie tak naprawdę byli bandytami, którzy napadli na Polską wioskę i zabili kilkadziesiąt Polaków. Nadal uważasz tą propagandę za dobry film?