Jakby nie było na początku "true story" film dostał by ode mnie 7 najwyżej 8.A tak dostanie tylko 1 góra 3
Ja dałem tak samo (1), inna sprawa, że bardzo się tym światowa społeczność kinomanów przejmie... :]
Światowi kinomani to zombie stary :P Nie mają muzgów i kompią się z tatą. Ważne,że my wiemy co i jak.
ten film nie jest dobry wrecz przeciwnie blisko mu do benzdziejnego ;/nie chodzi o zaklamanie faktów a najprościej o forme filmu scena gdy widze polski napis na czlowieku który pomagal zydom, pytanie "- dlaczego z zydami jest sie tak trudno zaprzyjaznic i odpowiedz - a chcesz sie z nami zamienic" - zalosne i w koncu modlitwa "panie dlaczego to my jestesmy narodem wybranym spraw aby to inny narod przejal to brzemie" (sens byl taki) i ogolnie prosze nie myslec ze jestem antysemita nigdy w zyciu kazdy jest rowny tylko hmmmm moze pare osob chce pokazac ze pewien narod jest bardziej rowny i przytacza przereklamowane cierpienie ;/ zalosne to powinien byc film wolny od niesienia ideologii ktora juz dawno stracila sens ;/