PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484714}
5,4 12 tys. ocen
5,4 10 1 12438
4,0 2 krytyków
Operacja Dunaj
powrót do forum filmu Operacja Dunaj

Właśnie wróciłam z pokazu i jestem pod wrażeniem. Film jest rewelacyjny. Przepełniony zabawnymi momentami z których nie sposób się nie śmiać. Zdecydowanie polecam oglądnięcie i wydanie pieniędzy na ten film zamiast na jakiś inny :P

ocenił(a) film na 9
usunieta

Wrocilem z premiery filmu w Legnicy i zgadzam sie z kolezanka wyzej ze film jest rewelacyjny !
Jest duzo naprawde zabawnych scen !
Na premierze w Legnicy byli obecni odtworcy głównych rol w filmie m.in Maciej Stuhr od ktorego mam autogram z usmiechem i zdjecie i ktory mial czerwone trampki ! :> oraz Zbigniew Zamachowski... :>
Film jest naprawde rewelacyjny i bardzo zachecam na wycieczke do kina :D

ocenił(a) film na 8
usunieta

No, zdecydowanie dobry film, Maciuś wymiata 8). Gra aktorska świetna choć Tomasza Kota mogłobyć ciut więcej. Również szkoda, że zabrakło go na projekcji filmu. Dużo zabawnych momentów, przyjemnie się oglądało i mam nadzieję na więcej takich produkcji, również Legnickich. Sporo aktorów z Legnicy z czego się bardzo cieszę. Polecam film jak najbardziej.

użytkownik usunięty
usunieta

Ja równiez po premierze w Legnicy i jak nigdy ale daje 10/10 :)
Najbardziej mi sie Przemek Bluszcz podobal :> On to ma to cos :)
W ogole smieszna sytuacja wyszla, bo siedzialam gdzies prawie na koncu z brzegu i bylo jedno miejsce wolne.. usial tam Maciej Stuhr :D takze bylam o jedno siedzenie od niego :D ciagle smsowal :P a w polowie wyszedl :)
Troche mnie zamurowalo :)

Co do filmu.. chyba pojde jeszcze raz do kina, bo banana na twarzy mam do teraz. Biedroneczka rulez :)

ocenił(a) film na 5

to my z dziewczyną w takim razie siedzieliśmy nad Tobą :P

ocenił(a) film na 10
usunieta

Super film , polecam .
Ubaw niezły , chociaż myślę że producenci chcieli wypośrodkować aby film podobał się zarówno czeskiej jaki polskiej publiczności.
Gdyby nie to to uważam że byłby hitem w Polsce.