Właśnie wróciłam z pokazu i jestem pod wrażeniem. Film jest rewelacyjny. Przepełniony zabawnymi momentami z których nie sposób się nie śmiać. Zdecydowanie polecam oglądnięcie i wydanie pieniędzy na ten film zamiast na jakiś inny :P
Wrocilem z premiery filmu w Legnicy i zgadzam sie z kolezanka wyzej ze film jest rewelacyjny !
Jest duzo naprawde zabawnych scen !
Na premierze w Legnicy byli obecni odtworcy głównych rol w filmie m.in Maciej Stuhr od ktorego mam autogram z usmiechem i zdjecie i ktory mial czerwone trampki ! :> oraz Zbigniew Zamachowski... :>
Film jest naprawde rewelacyjny i bardzo zachecam na wycieczke do kina :D
No, zdecydowanie dobry film, Maciuś wymiata 8). Gra aktorska świetna choć Tomasza Kota mogłobyć ciut więcej. Również szkoda, że zabrakło go na projekcji filmu. Dużo zabawnych momentów, przyjemnie się oglądało i mam nadzieję na więcej takich produkcji, również Legnickich. Sporo aktorów z Legnicy z czego się bardzo cieszę. Polecam film jak najbardziej.
Ja równiez po premierze w Legnicy i jak nigdy ale daje 10/10 :)
Najbardziej mi sie Przemek Bluszcz podobal :> On to ma to cos :)
W ogole smieszna sytuacja wyszla, bo siedzialam gdzies prawie na koncu z brzegu i bylo jedno miejsce wolne.. usial tam Maciej Stuhr :D takze bylam o jedno siedzenie od niego :D ciagle smsowal :P a w polowie wyszedl :)
Troche mnie zamurowalo :)
Co do filmu.. chyba pojde jeszcze raz do kina, bo banana na twarzy mam do teraz. Biedroneczka rulez :)