Witam otóż chcialem powiedziec ze film mnie rozczarowal i to sromotnie ;\ Po ocenie na filwebie i komentach ludzi myslalem ze to jest 'Super' horror-thriller a tu po 2 h lania mleka poprostu sie zawiodlem. Nie polecam fanom strasznych i akcji filmow poniewaz tak jak wczesniej wspomnialem film jest nudny i monotonny. Lecz nie chce tu nikogo obrazac nie ktorzy moga lubiec takie filmy Psychologiczne? Ten film byl poprostu zakrecony jak Cube albo nawet gorzej.. I Prosze bez komentarzy typu " hahah jestes za mlody zeby zrozumiec tego typu filmy, albo ze sie nie znam na kinie", tak jak krytykowaliscie pewna pania ktora sie wypowiedziala zle na temat filmu moze nie ktorzy polubia ten flegmatyczny film ale to nie dla mnie :|. A i gdzies widzialem ze ktos porównywał film Shutter to tego czegos dla mnie to porazka i tyle w tym temacie. Pozdro dla ogladajacych ;]
Maly Spoiler !!
ps. Film zrozumialem ;] tylko nie wiem co robila ta postac pod zlewozmywakiem ;]
I
specjalnie przez ten film zalozylem konto na filwebie (:
sry za bledy ale spac mi sie chce
cu
A to źle że film jest zakręcony? Dobrze jest się czasem pogłówkować. Poza tym niektórzy spodziewają się tu chyba filmu akcji.