PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=132767}

Opowieść o dwóch siostrach

Janghwa, Hongryeon
2003
6,9 17 tys. ocen
6,9 10 1 16528
7,9 8 krytyków
Opowieść o dwóch siostrach
powrót do forum filmu Opowieść o dwóch siostrach

porażka

ocenił(a) film na 8

ludzie co z wami jakim cudem ten film ma tak wysoką ocene?? niepamiętam żebym tak nie nudziłem sie na jakimś filmie... lubie azjatyckie horrory ale ten film?? porażka totalna, zdecydowanie za długo sie rozkręcał. jeśli ktoś nie widział tego filmu nie polecam ,naprawde niewarto

użytkownik usunięty
M_divine

Ludzie oceniajcie film 1/10 ! Co się z Wami dzieje? Dlaczego tak wysoka ocena? Skoro znawca kina wynudził się na filmie my też musimy...

ocenił(a) film na 10

hehe xD dobre hehe xD znawco kina idź oglądaj rambo a POWAŻNE, DOBRE kino sobie odpuść.

ocenił(a) film na 8
M_divine

łee tam. a mi się podobało. zdaję sobie sprawę, że są osoby które nie potrafią wczuć się w klimat tego typu filmów i spoko. mi się bardzo podobał, rzeczywiście bliżej mu do dramatu psychologicznego niż horroru, ale naliczyłam chyba 5 scen w których musiałam nakryć się kocem :D poza tym muszę pochwalić zdjęcia które są prześliczne. film jak najbardziej polecam.

Curupira

Jest to jeden z moich ulubionych filmów. Nie jest to właśćiwie zwykły horror a bardziej dramat ze wspaniale opowiedzianą historią i znakomitym zakończeniem. A tobie "znawco kina" polecam remake który niedługo ma wyjść. Na takiej amerykańskiej szmirze się może tak nie wynudzisz.

ocenił(a) film na 8
Bonelord

po obejrzeniu go po raz drugi przyznaje sie do błędu... Źle go oceniłem na 7 zasługuje i to spokojnie;) pozdro

M_divine

jak dla mnie bez nadzieja totalna ;], strata czasu i to zupelna ;) jak chcecie sie ponudzic 2h to polecam ;*

Bonelord

REMAKE?! Że cooo? Nienawidzę Amerykanów... mam ich dosyć.

użytkownik usunięty
shinyuu

takie zmienianie zdania jest mocno niepokojące i pachnie posłem gosiewskim :P

ocenił(a) film na 3
M_divine

moze to przez zmeczenie, ale nie potrafilem wczuc sie w ten horror. Bylem nastawiony na ogladanie prawdziwego horroru, a nie dramatu psychologicznego, wiec niestety wynudzilem sie...

3/10