PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128485
5,7 32 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Świetny film!

ocenił(a) film na 10

Dzisaij byłem na tym po raz drugi. Aktualnie planuję trzeci i może czwarty. Tak dobrze się na tym filmie bawiłem!! W kinie nikt obok mnie nie siedział, więc nie widział i nie słyszał mnie.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Gdzieniegdzie prawie płakałem. A ta ostania scena i piosenka!..
:)

użytkownik usunięty
Tatar

zgadzam się....też prawie ryczałam ale dobrze że dali ten tekst Łucji i Edmunda - po zapaleniu świateł nie wyszłam na idiotkę :D Raz płakałam w kinie ale to był taki film wzruszający, że nie tylko ja...

Chciałam pójść po raz trzeci ale koleżanka nie może :/ a sama nie pójdę...

Tatar

ja też byłam 2 razy ale aktualnie nie planuje na wyjście po raz trzeci gdyż akurat zaniedługo wyjedżam ...

thedagusia_13

A ja byłam 3 razy na tym filmie. Pierwszy raz z przyjaciółką, drugi raz z całą szkołą w ramach odprężenia po klasyfikacji no i trzeci raz z tą samą przyjaciółką co za pierwszym. Po prostu musiałam iść na Opowieści z Narnii 3 razy, jeszcze przed obozem.

P.S.
Na "Lew, Czarownica i Stara szafa" też byłam trzy razy ;D

ocenił(a) film na 10
Bernadetta

Po prostu cudowny film!! Ach! Gdybym tak miał jeszcze predyspozycje i szanse zagrania w jakiejś zagranicznej produkcji z gatunku fantasy!!

ocenił(a) film na 10
Tatar

ja też byłam 3 razy :P
2 razy byłam SAMA i UWIELBIAM tak chodzić :)
Tatar, a może załapiesz się gdzieś na statystę (:

ocenił(a) film na 10
zire

It will be hard way. Won't be easy. But let the power of my heart defeat my lazyness!

ocenił(a) film na 10
Tatar

Well, a mute doesn't have to speak any language :P

A tak na poważnie to znowu zaczynamy z angielskim i zaraz ktoś się zdenerwuje :D

ocenił(a) film na 10
zire

Co się tak wszyscy negatywnie nastawili do tego języka?! Przecież to piękny język!! Wprawdzie ja sam nie władam nim biegle, ale chyba umiem dogadać się.

ocenił(a) film na 10
Tatar

jak dla mnie forum mogłoby być i po angielsku, ale jest polskie i tego nie zmienimy ;)

ocenił(a) film na 10
zire

Odrobina angielskiego nie zaszkodzi.
Greetings from Tatar

Tatar

Angielski jest prostym językiem i bardzo popularnym bo prawie wszyscy się go ucze.Ale wole pisac po polsku bo jest naszym pięknym ojczustym językiem...wiele ludzi go nie szanuje.A jeśli chodzi o film to widze że wszystkim się spodobał...mi też oczywiście.

ocenił(a) film na 10
thedagusia_13

Ja szanuję swoj język, ale też chce mówic płynną angielszczyzną. Najbardziej to bym chciał znać ten język jak mój ojczysty.

Tatar

ja angielski umiem a teraz uczę się rosyjskiego i niemieckiego:P

użytkownik usunięty
Tatar

jest piękny...ale jak jesteśmy na polskim forum to używajmy języka, którzy wszyscy rozumieją :D

PS. Zapisz się na forum tutaj: http://www.narniaweb.com/

Tam możesz poćwiczyć angielski...

ocenił(a) film na 10

"języka, którzy wszyscy rozumieją"? To ty nie rozumiesz?
A co do twojej propozycji, to myślałem o tym, lae jakoś nie mogę się przełamać. Może to kwestia czasu... Zanim zalogowałem się na filmweb, minął chyba rok ciągłego odwiedzania strony. Blog zacząłem pisać chyba dopiero w maju...

użytkownik usunięty
Tatar

ja rozumiem :P ale nie wymagaj tego od wszystkich....zresztą jak chcesz...a ja myślę, że na polskim forum pisać powinno po polsku się :/

może na narniaweb zacznij pisać w komentarzach do nwwsów? zawsze to coś :D

ocenił(a) film na 10

Jak juz wsponiałem, ja się wolno przełamuję. Więc to potrwa jeszcze, zanim zacznę pisać na anglojęzycznych stronach!
A wracając do tematu, kiedy patrzę na aktorów w dobrym i głośnym filmie, w środku czuję pragnienie gwiazd.