Dlaczego ten film jest taki nudny? Pierwsza część była dużo lepsza. Ta też niby zapowiadała się ciekawie ale niestety nic z tego. Ten szczur z szablą który powalił wszystkich żołnierzy w lesie xD....marna podróbka kota w butach ze Shreka. No i oczywiście bitwa na końca, taka sama jak w pierwszej częśći, tylko że były jeszcze katapulty i drzewka chodziły :PP Nie mówiąc już o tym, że na dużo zbędnych wątków
O, widzę że nareszcie ktoś podziela moje zdanie. xD Chociaż dla mnie film nie był nudny, to zgadzam się, że było za dużo dodanych wątków.
Ryczypisk podróbką Kota ze Shreka ? Ktoś się tu chyba pomylił ...
Opowieści z Narnii powstały kilkadziesiąt lat, przed Shrekiem i wydaje mi się, że bardziej prawdopodobny jest fakt,iż jeden z twórców Shreka zainspirowany postacią Ryczypiska postanowił stworzyć coś na jego wzór ... Według mnie film nie był nudny, ba, był o wiele lepszy od pierwszego ...myślę, że moje zdanie też podziela kilka, a może nawet i więcej osób ...
Ja podzielam. Jak w ogóle można porównywać kota do myszy? A film był wg mnie rewelacyjny! Oba były. Nawet nie potrafię wskazać, który z nich lubię bardziej...