PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128485
5,7 32 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Dlaczego ten film jest taki nudny? Pierwsza część była dużo lepsza. Ta też niby zapowiadała się ciekawie ale niestety nic z tego. Ten szczur z szablą który powalił wszystkich żołnierzy w lesie xD....marna podróbka kota w butach ze Shreka. No i oczywiście bitwa na końca, taka sama jak w pierwszej częśći, tylko że były jeszcze katapulty i drzewka chodziły :PP Nie mówiąc już o tym, że na dużo zbędnych wątków

ocenił(a) film na 3
mp_555

O, widzę że nareszcie ktoś podziela moje zdanie. xD Chociaż dla mnie film nie był nudny, to zgadzam się, że było za dużo dodanych wątków.

Jane_Margaret

Ryczypisk podróbką Kota ze Shreka ? Ktoś się tu chyba pomylił ...
Opowieści z Narnii powstały kilkadziesiąt lat, przed Shrekiem i wydaje mi się, że bardziej prawdopodobny jest fakt,iż jeden z twórców Shreka zainspirowany postacią Ryczypiska postanowił stworzyć coś na jego wzór ... Według mnie film nie był nudny, ba, był o wiele lepszy od pierwszego ...myślę, że moje zdanie też podziela kilka, a może nawet i więcej osób ...

ocenił(a) film na 10
Inis_2

Ja podzielam. Jak w ogóle można porównywać kota do myszy? A film był wg mnie rewelacyjny! Oba były. Nawet nie potrafię wskazać, który z nich lubię bardziej...

Julia_20

Ja obydwa lubię i uwielbiam, ale który bardziej chym... chyba "Lwa..." ale miewam zmiany więc raz bardziej lubię "lwa..." a raz "Kaspiana..." :-)