Mam pytanie, dość ważne.
Na jakimś forum o Narnii wyszła nam by zrobić zlot fanów Narnii. W tym roku by się nie udało ale może w przyszłym, w wakacje. Ale najpierw trzeba by znać polskich fanów Narnii. Czy gdyby powstała strona zrzeszająca fanów to czy byście się zalogowali? Chodzi o coś co by zrzeszało fanów z całej Polski. Nie jakaś stronka z tapetami, avkami czy sygnaturkami , blog czy forum ale coś gdzie by wszyscy fani mogli pogadać, poznać się.
Co wy na to? Robię wywiad środowiskowy by w ogóle wiedzieć czy jest sens robić taką stronę zrzeszającą :P
Proszę bardzo o odpowiedzi:)
chetnie sie na to pisze:D na zlot i stronke, pytanie jak sie sprawa ma z tzw prawami autorskimi ktos napisal o puszczanej muzyce z filmu na owej stronce ktos sie orientuje czo to tak moznaby bylo pozdrawiam
p.s
moze wymyslimy cos w stylu niech moc bedzie z toba moze :
Niech Narnia trwa przez wieki??
Niech Narnia bedzie z toba???:)
Za Narnie??? nie wiem takie nasze Narnijskie pozdrowienie:)
Dobry pomysł z tymi pozdrowieniami:)
albo:
"Niech żyje Aslan"
lub
"Dalej wzwyż i dalej wgłąb" (ci co czytali wiedzą o co biega:))
hehe
Może darujcie sobie te pozdrowienia, bo jeszzcze trochę i powoli zaczniecie się zachowywac jak jakaś sekta!
Tatar nazywasz fanow Gwiezdnych Wojen sekta LOL wiesz chociaz co to slowo oznacza??nie no masakra takie rzeczy to tylko w polsce:D to jest zwykle pozdrowienie zamiast pospolitego czesc, nara itp moznaby mowic inaczej tak jak podobnie sie mowi wsrod fanow GW ... a ty mi tu z sekta wyjezdzasz phi.... nie no ubawiles mnie naprawde to byla luzna propozycja nie podoba sie to w to nie wchodz tyle:) zajmij sie lepiej forum Williama i dalej opisuj tam swoj wyglad:D bez urazy rzecz jasna i czepialstwa po prostu widzialam jaki jestes zaangazowany:D moja propozycja zostala pozytywnie przyjeta jakies inne pomysly???
spokojnie, nie ma się co denerwować, są rożni fani po prostu: jeden lubi to, drugi tamto ale żadne nie jest przez to gorszy tylko inny :)
Po prostu mówię, żebyście nie przesadzili. Przeciw fanklubom czy coś w tym guście nie mam nic przeciw! Bez przesady! To wszystko!
ej, może fanatykami jesteśmy :D ale jak chcemy coś zrobić to tak trzeba :D ale masz racje, bez przesady....
słuchajcie żadne kłótnie nie mają sensu... Jednym sieto podoba, a drugim nie... Gustów sie nie komentuje. Ważne żeby zachować umiar i nie wychodzić poza zdrowy rozsądek !
no i jak doszliśmy to tego to wracamy do tematu :D jakieś pomysły na nazwę forum? :D
a kto sie kloci??? spoko :D
co do nazwy forum jakos brak u mnie weny tworczej aby wymyslic cos oryginalnego:D
Narnijczycy - zbyt pospolite.
Ci, którzy chcą wrócić do Narnii?
Ci, którzy chcą zawsze być w Narnii?
Może coś w tym stylu.
Aha i w końcu to będzie strona, czy forum?
pospolite no moze ale jakie wymowne :D w sumie powinno byc w miare krotkie i zwiezle nie ??? moze the Narnians:D nie wiem myslcie myslcie:D im wiecej mozgow tym lepiej:D
Ok. Też myślę, że forum będzie lepsze.
A teraz pomyślę nad tymi nazwami.
Sojusznicy Narnii?
Zawsze z Narnią?
ok czyli forum ale co z ta nazwa???? jakos nie zawiele mozgow pracuje jak narazie:D
drugi mi się podoba ale nie wiem czy nie za długie...na adres się nie nadaje w każdym razie :D ale jak będziemy to reklamować na różnych stronach (jak to oczywiście zrobimy :D) to jest super! :)
Mam jeszce taki pomysł, zeby założyć Fan Club OzN taki, gdzie co pół roku będziemy płacić składkę np. 30 zł i będziemy dostawać za to różne gadżety, pocztówki i żeby też zrobić legitymacje członkowskie :-)
bo ja wiem...nie jestem przekonana do płacenia.....zresztą skąd by wziąć gadżety? :D U nas w Polsce za bardzo nie ma.......a kupować za granicą i przesyłka to drogo wychodzi :D
zresztą to jest do ustalenia, nie wszystko muszą robić ci sami ludzie :D
mnie sie podoba pomysl Lukasza zwlaszcza z lekitymacjami:D co do gadzetow i platnosci przeciez sa faktury a przy zakupie wiekszych ilosci sa rabaty i czesto wychodzi taniej niz zwykle.
"Płacić składkę"? Phm! To raczej kiepski pomysł! Raczej wątpię, by zachęciło wiele osób!
No jeżeli ktoś jest takim fanem, że bez Narni nie może żyć to zapłaci ( na przykładzie moim) A jeśli chodzi o gadżety to nie muszą być figurki, ale np. kalendarze z narnią, czy długopisy z jakimiś napisami itp. są specjalne firmy od takich zamówień. No i żeczywiście przy zamówieniu większych ilości są rabaty. A patronat nad fan clubem mogła by objąć Media Rodzinna i zawsze by coś tak dała od siebie :-)
Ja już należe do jednego fan clubu (nie o Narni) i jest składka 30 zł raz na pół roku i są dwie przesyłki w tym czasie lub więcej. :-) Fan Club ten organizuje spotkania z tą osobą o której jest :-)
No może i się troche znam, ale chyba nie aż na tyle żeby założyć Fan Club. Zostawmy to osobom bardziej doświadczonym :-P
narnia.pl nie żyje, żyje za to www.narnia.fora.pl tylko nowych użytkowników potrzebuje. Ale i tak zanosi się na to, że dożyje trzecich urodzin.
W każdym bądź razie zapraszam, bo można owszem robić nowe, ale stare umierać wcale nie muszą ;]
Ker-Paravel to bardzo fajna strona, ładnie się prezentuje, jest estetyczna, ale widzę, że na forum jest tylko ok. 30 użytkowników. Szkoda. Gdyby tak przybyło trochę więcej to mogłaby to być idealna narnijska strona + forum. =) Także myślę, że lepiej podbudować istniejącą stronkę, niż zaczynać od nowa.
planujemy podpiąć to forum fanów co powstanie pod Ker-Paravel. Ale forum stara-szafa raczej nie wyjdzie..czemu? Bo jakoś sobie nie wyobrażam, ze masa ludzi przeniesie się na inne forum. Ale być i tu i tu owszem....Za parę dni chyba ustalimy najważniejsze i zrobimy forum :) albo raczej zaczniemy robić :D Możecie podawać jakie np. działy miały by tam być....
dobra, chyba napisałam niezrozumiale :D chodzi o to, że ludzie nie przeniosą się po prostu na jakieś inne zwykł narnijskie forum. Ale gdyby zrobić takie szczególne...ta można być dać tematu takie jak np,." "Czy tęsknicie za Narnią?" albo "Kiedy zacząłeś/łaś interesować się Narnią". Żeby to nie było po prostu kolejne forum narnijskie...
Oczywiście, najlepiej by było żeby ludzie rejestrowali się na stara-szafa ale jakoś nie wydaje mi się, że toi wyjdzie...z nowym forum, o takim a nie innym charakterze będzie łatwiej ludzi przekonać by się rejestrowali :)
super! jestem za! od poczatku o tym myslalam. wlasnie niedawno zaxzelam zastanawaic sie nad spotkankiem forumowiczow.
mysle, ze jesli stronka bedzie dobrej jakosci to ludzie, ktorym naprawde zalezy, przeniosa sie....
oby wypalilo...
Też jestem za:)
À propos stronki, to mnie się obie podobają! Mam konto tu i tam:)
Świetne macie pomysły, naprawdę! Chcę i zlot, i stronkę :) A hasło to może "Polski świat Narnii" ?