Mam pytanie, dość ważne.
Na jakimś forum o Narnii wyszła nam by zrobić zlot fanów Narnii. W tym roku by się nie udało ale może w przyszłym, w wakacje. Ale najpierw trzeba by znać polskich fanów Narnii. Czy gdyby powstała strona zrzeszająca fanów to czy byście się zalogowali? Chodzi o coś co by zrzeszało fanów z całej Polski. Nie jakaś stronka z tapetami, avkami czy sygnaturkami , blog czy forum ale coś gdzie by wszyscy fani mogli pogadać, poznać się.
Co wy na to? Robię wywiad środowiskowy by w ogóle wiedzieć czy jest sens robić taką stronę zrzeszającą :P
Proszę bardzo o odpowiedzi:)
kurcze, juz nie moge sie doczekac, kiedy forum ruszy...
boje sie troche, ze jesli bedziemy tak dlugo sie zastanawiac, to w koncu pomysl padnie i nic z forum nie bedzie...
gdybym tylko potrafila jakos pomoc...
heh. znowu ja. pytanie mam tylko: stanelo wiec na tym, ze narqazie nie robimy stronki tylko wlasne forum, taaak?
jesli tak, to mylse ze nie ma na co czekac. sprawdzalam i mozna zakladac darmowe fora. np www.phorum.pl
no nie wiem, nie znam sie na tym i nie wiem czy o to wlasnie chodzi. i tak przrciez trzbea wyznaczyc jakiegos admina...
Forum jest już założone ale trzeba jeszcze zrobić za nim parę rzeczy zanim go udostępnimy (po co pokazywać półprodukt?:P):
*szablon (ale już jest prawie gotowy, ostatnie poprawki)
*kategorie(no, może 50% jest gotowe :P)
Wybrałyśmy serwer fora.pl - chyba jest dobry. I darmowy :P
Jeszcze parę dni i podam adres :D
Przepraszam, że tak długo.... :)
jeśli jakieś propozycje na kategorie (typu "Narnia a my" czy "przesłanie w Narnii" :P) to podawać - ale nie na konkretne tematy ale na grupy, kategorię okej? :) oczywiście można to założyć podam, w trakcie działalności forum (jak to brzmi :D) ale jeśli ktoś już ma pomysł.... :)
PS. Sorry ze post pod postem ale funkcji edit nie ma :D
cudownie! hehe
ciesze sie bardzo.
myslalam nad grupa tematow pt. "Narnia a wiara" cos w tym stylu. no nie wiem, jesli uwazacie ze sie nadaje to mozecie dodac...
jeszcze jedno- mam nadzieje ze ukazemy sie pod tymi samymi ksywami, zeby nie bylo pozniej problemu z rozszyfrowaniem kto jest kto;)
aaa! nie moge sie doczekac! wreszcie prawie calkowita wolnosc tematow, brak ograniczen pt."forum FILMOWE" itp. super (kurcze, chyba za bardzo przezywam...:P)
Ja i adminka Z Ker-Paravel Nineve jesteśmy założycielkami a twórcami to mam nadzieje, że wszyscy co tam wejdą :P
Cieszę się, że o przeżywasz (ktoś się tam zarejestruj i będzie aktywny :P) ale mam nadzieje że nie zawiedziesz się. Ale w końcu to od użytkowników prawie wszystko zależy :D
no wlasnie. jesli tylko duzo osob sie wezmie i zarejestruje, to mysle ze forum bedzie jeszcze lepsze niz te tutaj...
mam nadzieje ze po moim powrocie z Bieszczad (na poczatku sierpnia) nowe forum bedzie juz aktywne... i bede mogla sie zarejestrowac. nie moge sie doczekac...:)
Sorka ze nei czytalam calego tematu ale teraz nie ma czasu ale mniej wiecej wiem o co biega i jestem chetna do zzapisania sie do tego forum . I z niecierpliwoscia czekam na jego adres :)
Ja też oczywiście czekam niecierpliwe, chociaż uważam, że staraszafa.fora.pl jest świetnym forum :-)
Hm... Coś parę dni minęło, i nie ma :D
Ale myślę, że niekoniecznie now forum pobije to...
Za to pozbędzemy się natrętów i antyfanów (mam nadzieję) :)
heh no więc po dwóch tygodniach zaniedbania forum FW z powodu wyjazdu widze że pomysł o nowej stronie kwitnie i ma się dobrze ;)) więc ja poproszę tylko o poinformowanie o nowo powstałej stronce lub w razie gdyby moja pomoc miała sie przysłuzyć proszę prosić o gg ;))
myślę, że jakaś konkretna data to 12 sierpnia...może parę dni później... ja wyjeżdżam i wracam 1 dlatego..możecie w myślach układać tematy :P
przepraszam za zwłokę!!!
o! hura! widac wreszcie zblizajace sie, od tak dawna wyczekiwane forum. ciesze sie bardzo!:)
UWAGA UWAGA UWAGA!
Pewnie wiekszosc z was czesto odwiedzala forum na filmwebie pt "tesknicie do Narnii?". otoz, forum "skonczylo sie", bo maksymalna ilosc odpowiedzi, 1000, zostala przekroczona. uzytkownicy tamtego forum sa "nienasyceni" rozmowami o Narnii itp., wiec postanowilismy zalozyc temat "Tesknicie do Narnii 2". jesli wiec ktos chcial dolaczyc sie do rozmow, a zobaczyl ze limit jest przekroczony, niech wskakuje na "Tesknicie do Narnii 2" a tam kontynujemy dyskusje:))
pozdrowienia!
jak obiecałam 12 sierpnia. :P
no więc zapraszam:
Forum Polskich Fanów Narnii
"Bo Narnia jest w sercu każdego z nas"
http://www.narniawnas.fora.pl/
tylko nie spodziewajcie się Bóg wie czego - pierwszy raz tworzę forum od podstaw i możliwe, że wiele działów po prostu nie umieściłam. Ale jestem przekonana, że na początek chyba starczy :)
Pamiętajcie: to jakie jest forum nie zależy od ich założyciela ale od wszystkich użytkowników! :D
szablon by Nineve - moje zdolności wystarczyły tylko do zrobienia ikonki :P
cieszę się, że choć jednej osobie się podoba :)
Chętnie;) Ale na forum nie ma jeszcze wielu osób szkoda:( No nic ktoś musi sprawić by forum działało:)) Zarejestruję sie w najbliższym czasie jeszcze przed szkołą.
no poradzić...chyba wszyscy czekają na to aż minie "niedługo"....nie ma sensu przecież bym sama zakładała dużo tematów - jeśli to nie wypali to to będzie tylko stracony czas :/
Zareklamój stronke na wszystkich forach o narni na filmweb.pl
To napewno sie znajdą ludzie chętni...
A co do twojej strony ... PIĘKNA... taka czerwona taka narnijska :* :)
iii... Ja też sie zaloguje niebawem...
uuuuu tylu chetnych bylo i co ..... takiego pustego forum jeszcze nie widzilam:D no ale sie zarejestruje moze ruszy :D