PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128382
5,4 27 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Tak z ciekawości chciałabym się zapytać, czy piszecie jakieś opowiadania na temat Opowieści z Narnii? Ja jestem w połowie pisania, jak rodzeństwo Pevensie królowało w Narnii, aż do powrotu do zaczarowanej szafy...

paula308

narazie nie myślałam a tak w sumie to nie mam weny do pisania powieści wole bardziej wiersze ale może spróbuje napisać opowiadania na temat Opowieści z Narnii tylko narazie nie przychodzi mi żadny pomysł!!

ocenił(a) film na 10
thedagusia_13

Ja bardzo chętnie bym napisał powieść z gatunku fantasy, ale ilekroć patrzę później na swoje próby twórczości literackiej... Hrmrmrm. :l

Tatar

Tatarze o ile patrzysz na własne dzieło zawsze spojrzysz na nie krytycznym okiem ^^ daj je komuś przeczytac^^

paula308

trzeba spróbować w taki sposób możesz dokryć talent do pisania hehe

ocenił(a) film na 10
thedagusia_13

Próbowałem, ale zawsze przerywałem i nie wracałem. A to trzeba było zaliczyć egzamin gimnazjalny, a później zdawać maturę. A potem to już mi się nie chciało.

paula308

teraz będą wakacje więc może znajdziesz na napisanie ...

ocenił(a) film na 10
thedagusia_13

Raczej ochotę!
za krótki za krótki za krótki za krótki

Tatar

ja tam często dostaje weny..ale po dwóch częściach odechciewa mi sie myśleć^^
wszystkie najlepsze pomysły sa zrealizowane :D

ocenił(a) film na 10
paczek93

Aaa ja wole pisac swoje opowiadania ^^ a nie fanficki

ocenił(a) film na 10
paczek93

Największy problem dzisiaj to to, że praktycznie wszystko zostało już wymyślone. NIekiedy jeden kopiuje drugiego. Nieświadomie lub nie.

ocenił(a) film na 10
paula308

tak! ale wplotłam tam kilka postaci z mojego życia: Sayonę,mnie samą,jej kota...