PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427887}

Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
2010
6,7 85 tys. ocen
6,7 10 1 85312
5,2 24 krytyków
Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

7/10

ocenił(a) film na 7

Najlepsza i najbardziej baśniowa była część pierwsza. Druga bardziej nastawiona na akcję, a trzecia to coś pomiędzy tymi dwiema. Generalnie polecam wszystkie 3 części, choć "jedynkę" oceniam zdecydowanie najwyżej.

robertspol

no jedynka najlepsza, ale mnie jakos ciagnie bardziej do drugiej czesci z Kaspianem :D a w trzeciej brak wątku miłosnego no i Zuzi oraz Piotrusia :/ czwarta częsc chyba bedzie najgorsza.. a wgl będzie? mam nadzieje, że będa jeszcze jakieś czesci z czwórką rodzeństwa...

ocenił(a) film na 8
mlaczarnafm

Jeśli ,,filmowa Narnia" dojdzie aż do ostatnirej części to powinna być 1 część z czwórka rodzeństwa, no bez Zuzy w Ostatniej Bitwie :)

iwona002

aa :)

ocenił(a) film na 10
mlaczarnafm

Dla mnie Narnia bez rodzeństwa Pewensi to nie to samo ,następne części być może będą dobre ale dla mnie nie bo ich nie będzie :(

mlaczarnafm

noo napewno :/ ale ja i tak bedę śledziła kolejne częsci (jesli będą). tak samo mi sie nie do końca podobał film np. Piraci z Karaibów..

mlaczarnafm

Bedą wszystkie części. rodzinka pewensie to tylko przejsciowi bohaterowie. Jakby co w 4tej bedzie tylko Eustachy z tej 3ciej i troche Kaspian. Ale warto przeczytac ksiązki, naprawde polecam, sa tysiac razy lepsze od kazdej z ekranizacji. Nie moge sie doczekac dwoch ostatnich czesci...

gimonis

a w czwartej części Kaspian bedzie postarzały?

ocenił(a) film na 10
mlaczarnafm

Niestety tak ;C

Pevansie

Ja tam mam nadzieję, że książę Rilian będzie miał urodę po tatusiu ;D