Zwiastun filmu "Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu" zobaczyłem wczoraj i myślę, że wywarł na mnie pozytywne wrażenia. Skutecznie zachęcił mnie do obejrzenia filmu w grudniu ;D Jedne z ciekawszych scen na trailerze to moim zdaniem wejście do Narnii poprzez zaczarowany obraz, ta magiczna księga, którą czytała Łucja i jakby urywek sceny jakiejś bitwy (?).
A jak wam przypadł do gustu zwiastun i co można już powiedzieć o filmie na podstawie trailera? Piszcie. :D
Ja nie mogę się doczekać filmu :) Zwiastun jest całkiem dobry, oglądałam go kilka razy (mało powiedziane ;p).
Mnie też się podoba ta scena z obrazem Wędrowca na ścianie. Jedynie statek wydaje się trochę za mały, za daleko...
Scena z księgą Czarodzieja też dobra, chociaż ten pokój gdzie wtedy jest Łucja wyobrażałam sobie inaczej. Ale ten śnieg fajnie tam dorobili ;]
Szkoda tylko, że w zwiastunie było tak mało Eustachego. Nie pokazali go jako smoka, ani żadnych jego irytujących zachowań na statku...
Ja myślę, że zwiastun był wystarczająco zachęcający do obejrzenia filmu. Tylko ciekawe jak będzie wyglądała podróż rodzeństwa Pevencje przez wyspy, przez które dotrą do krainy Aslana. Film może być całkiem dobry ale jest inny reżyser i myślę, że on to może zmaścić i zrobi z tego serię Harry'ego Pottera. Ktoś może lubić tego Harry'ego Pottera, ale to jest moje zdanie:)
zwiastun zachęcający byle on tego nie zniszczył nie przemienił w serię od Harrym Potterze którego nie trawię wgl xd
Zgadzam się, oby ten magiczny klimat, który stworzył Andrew Adamson pozostał :)
Dwie poprzednie części bardzo mi się podobały :)
A zwiastun jak na razie utrzymuje ten klimat, oby też tak było w całym filmie.
Fajnie zrobione tylko zastanawia mnie jedna rzecz! A mianowicie - Ta scena w której pokazywali profile całej czwórki rodzeństwa. Wyglądało to jakby oni wszyscy byli w Narnia ( ubrania i tło) a przecież Piotr i Zuzanna mieli już nigdy tam nie wrócić. Ale jeśli wrucą to super a na film na pewno pujdę:)