Obejrzałem ten film dzisiaj online i szczerze mówiąc zawiodłem się trochę na tej części. Jak narazie najlepsza część według mnie to druga:) pozrd.
Nie oglądalem wogole zadnej z częsci, ale moge powiedziec tylko jedno. Czlowiek (dawid13), który oglada filmy w wersji .TS lub .CAM(czyli tej najgorszej), bez napisów pol, i myśli ze zna bardzo dobrze j.ang nie jest w stanie nic wniesc do dyskusji, tak wiec radze wam zaplacic te 20 zł i obejrzec to w normalnej wersji lub poczekac z miesiac i sciagnac w dobrej wersji niz sluchac tego dziecka.
No niestety. Człowiek (pitixpl), który piszę, że oglądałem ten film bez napisów polskich bardzo się myli, ponieważ oglądałem ten film online z POLSKIMI NAPISAMI. Więc nie jest w stanie wznieść dalszej dyskusji na ten temat. Boże ale ci ludzie są zakręceni. Dopomóż im.
Tak, tylko to nie zmienia faktu, ze ogladałes ta wersje .CAM lub .TS, ale co do napisów, to ze twoi koledzy wtopili napisy w film nie znaczy, ze były one do końca poprawne. Zreszta i tak nie ma co sie kłocic, dla mnie i tak jestes niedorozwojem :)
Ja też uważam, że nie ma się co kłucić bo i tak jesteś zwykłym przydupasem z którym nie ma nawet co dyskutować. Wymyślisz wszystko byle tylko wznieść awanture dlatego zamknij się najlepiej i nie odpisuj już nic na tym forum. Ja z miłą chęcią popiszę sobie z normalnymi ludźmi bo z takimi lubie pisać. nara niedorozwoju. ZAPRASZAM TYLKO NORMALNYCH LUDZI:)
weszłam na to forum poczytać o filmie, ale widzę, że nie dość, że lansujesz piractwo, łamiesz konwencje ortograficzne polskiego i wyrażasz się wulgarnie, to jeszcze nie umiesz dyskutować - przecież naprawdę filmu tego typu nie można oceniać po jakimś seansiku online - a Twój wpis przypomina mi gimnazjalistów wklepujących: 'pierwszy/a' jako ich głos w dyskusji na Pudelku
No ja widziałam na razie tyko dwie pierwsze i uważam że druga część była gorsza. Dla mnie oczywiście;) Trzecią na pewno obejrzę!!
Zgadzam się z Ramiel. Mi tez bardziej podobała się pierwsza cześć. A co do PWdŚ, to będę mogła się wypowiadać dopiero 27, bo wtedy idę do kina. ;)
Ale tak ogólnie, to dla mnie obie części są dobre. Ja nie doszukuje się błędów logicznych, kostiumowych i jeszcze nie wiadomo jakich, tylko patrzę na cały film. (tak nawiasem mówiąc, to się w ogóle na tym nie znam ;P)
"Moja pasja to filmy. Moje hobby to nie tylko to, co oceniam i oglądam prawie na każdy dzień." -> tak masz napisane w profilu. Ciekawe. Nie obejrzales ani jednego filmu z TOP 10, a w ulubionych masz sedzie anne marie wesolowska :-)
Nie krytykuj więcej proszę bo słaby z ciebie krytyk;) Chce popisać z kimś normalnym! Na pszykład z carla_y.
^^Miałam wybrać się do kina na PWDŚ, ale z tego co wyczytałam niewielu osobom się podobało więc chyba nie będę tracić kasy i oglądnę gdy już będzie w necie.
A co do tej "bardzo miłej wymiany zdań"... hmmm są ludzie, którzy rejestrują się na filmwebie tylko po to by wszczynać kłótnie na forach. Najwyraźniej pitixpl należy do takich osób i nie należy się tym przejmować.
Proponuję założycielowi (Dawid13), ignorować takich ludzi i nie odpisywać.
Lepiej porozmawiajmy na temat filmu. =)
Nie masz co robić pitixpl?? Zajmij się czymś pożyteczny, albo sobą.
To żenujące i po prostu przykre, jak ktoś (pitixpl) próbuje kogoś (dawid13) zdenerwować, a mu nie wychodzi... ;/
Nie uważacie? :)
zgadzam się w zupełności;]
Carla_y Zajmij się czymś pożytecznym, ALBO sobą. to było dobre hehehe
Ja również. A jeśli jeszcze cos napisze to po prostu go ignorujmy to - mam nadzieje- się odczepi;]
Tak, 27. planowałam to już dawno temu i nie zamierzam zmieniać zdania. :)
A ty nie idziesz?
Miałam taki zamiar, ale jeszcze się zastanawiam. Najbliższe kino mam 45 minut drogi autobusem więc jak bym jechała to nie sama ...a moje koleżanki nie przepadają za filami fantasy więc myślę, że oglądnę na komputerze.
Ale jak wrócisz z kina to napisz jak ci się podobało.
No oczywiście napiszę ;)
A to kawał drogi... 45 min autobusem. Ja mam 15, także nie jest tak źle, moje koleżanki też nie specjalnie lubią tego rodzaju filmy, ale udało mi się jedną wyciągnąć ;)
Ja uwielbiam filmy przygodowe i fantasy.
Z niecierpliwością czekam na Piraci z Karaibów -Na nieznanych wodach, Harry-ego Pottera i Hobbita.
A jakie są Twoje ulubione filmy????
Ja tez uwielbiam fantasy, ale nie tylko. Hobbit, Narnia, Piraci z Karaibów, Avatar. Bardzo lubię te filmy, z kolei nie przepadam za saga "Zmierzch" i Harrym Potterem"..
:)
Ja zawsze lubiłam komedie romantyczne, ale teraz większość mnie nudzi. Dopiero oglądnelam Harrego Pottera gdy mielismy wycieczka do kina na Insygnie Śmierci. Więc wypadało choć trochę znać fabule. I od tego czasu jestem zakochana w tym filmie
Ja czytałam 1, 2 i (chyba...) 5 cześć. Oglądałam tylko 2, ale niezbyt mi się spodobało. :))
hmm 2 czesc chyba najgorsza... Mnie najbardziej podobała się 4 i 3...
Czytałam tylko 1 ale niestety dopiero po obejrzeniu filmów co daje wielki minus. Ale mam zamiar przeczytać wszystkie.
Jak tak mówisz, to może obejrzę tą 3 i 4 cześć. Może dla tego mi się nie spodobało, bo oglądnęłam (jak mówisz) najgorszą. ;))
Tak przynajmniej 2 dla mnie była najgorsza. Ale sadze ze zeby spodobala ci sie 4 musisz ogladnac po przednie.
A co do sagi Zmierz to ksiązki przeczytałam w tydzień. Film troche gorszy ale też mi się podobał. Jednak moje ulubione filmy to Piraci z Karaibów mmmm....
Może rzeczywiście kiedyś obejrzę. :)
Pierwsza cześć (: Zmierzch) była całkiem znośna, ale kolejne... nie koniecznie. ;)
Ale "Piratów z Karaibów" bardzo lubię <3
brawo, obejrzałeś zgraną wersję z kina, marnej jakości, z dźwiękiem "echowym" i masz czelność wystawiać ocenę? Nie rozumiem takich ludzi, czy te 20 zł to naprawdę tak dużo?!
Obejrzałem ten film i potrafię sobie wyobrazić jak to może być w kinie naprawdę. I jak poszłem do kina co prawda były lepsze efekty. Ale znowu gościu i to jeszcze inny powracasz do wcześniejszej kłutni. Nie odpisuj tu więcej bo już fajnie się pisało z normalnymi ludźmi;)
Nie wiem czemu, ale ten temat przyciąga same kłótnie...
Spróbujcie się powstrzymać ludzie i porozmawiać na temat, a nie czepiać się każdego o wszystko... ;/
Pozdrawiam :)
ehhh jeden skończył to następny zaczął. My tu próbujemy rozmawiać n temat filmu ...
Właśnie. Większość ludzi na filmwebie założyło konto tylko dla tego żeby niesprawiedliwie oceniać filmy i tworzyć kłótnie.
No wiem, patrzyłam na ceny :P
chyba jednak wybiorę 3D, ale jeszcze nie wiem :) chociaż to już jutro! nie mogę się doczekać. Mam nadzieje, że ten film mnie nie rozczaruje.:D
Ale ja jeszcze w kinie nie byłam! :) ( jeśli to do mnie :))
Idę jutro-w poniedziałek o 18:45, jak już wspominałam. :))