Jedyne co mi się nie będzie podobało w tym filmie to chyba to, że będzie Edmund ;p
Jakoś go nie lubię, a wy ?
A my bierzemy miecze w dłoń i idziemy po Ciebie :P Edmund jest jedną z moich ulubionych postaci, a jedyne obawy mam związane z Piotrem i Zuzą, bo ciekawi mnie po co ich wcisnęli do tego filmu.
Według mnie najlepiej zgrali Gorgie i William, Skandar i Anna średnio mi się podobali. Ale w komplecie cały film bardzo fajnie wyszedł.
a ja jestem zdania, że bez sensu wstawili do filmu Zuzę i Piotra. nie było ich w książce, więc po co Oni tam? jako jakieś wspomnienie to okej, ale tak żeby tam być i "królować" to nie fajnie.
co do Edmunda - właśnie to w tym filmie uwielbiam :D
Zgadzam się z poprzednikiem.
Jak byłam jeszcze mała i czytałam te książki uwielbiałam Edmunda. Tym bardziej teraz, ponieważ ten dzieciak, który go gra stasznie mi pasuje do tej roli:)
no w książce ich nie było, ale po co oni tam wg będą w tym filmie ? Zuzannę lubię, ale po tym jak się dowiedziałam, że w ostatniej części ona nie będzie chciała wrócić do Narnii bo będzie latała za chłopakami to ją znielubiłam xd
hehe pewnie chłopacy też będą się za nią oglądali bo bardzo ładnie teraz wygląda (przynajmniej na kartonie w moim kinie) :P też ją lubiłam, z resztą wszystkich lubię, ale to nie zmienia mojego zdania, że nie powinno jej tam być :P chociaż, kto wie może z tego wyjść coś ciekawego