PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427887}

Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
2010
6,7 85 tys. ocen
6,7 10 1 85312
5,3 17 krytyków
Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

Jedyne co mi się nie będzie podobało w tym filmie to chyba to, że będzie Edmund ;p
Jakoś go nie lubię, a wy ?

Megi_xo

A my bierzemy miecze w dłoń i idziemy po Ciebie :P Edmund jest jedną z moich ulubionych postaci, a jedyne obawy mam związane z Piotrem i Zuzą, bo ciekawi mnie po co ich wcisnęli do tego filmu.

Marszalen

Według mnie najlepiej zgrali Gorgie i William, Skandar i Anna średnio mi się podobali. Ale w komplecie cały film bardzo fajnie wyszedł.

ghandemo

a ja jestem zdania, że bez sensu wstawili do filmu Zuzę i Piotra. nie było ich w książce, więc po co Oni tam? jako jakieś wspomnienie to okej, ale tak żeby tam być i "królować" to nie fajnie.
co do Edmunda - właśnie to w tym filmie uwielbiam :D

paczek93

tak powinni wywalić Zuzannę i Piotra, a zamiast tego dać więcej Edmunda<3

użytkownik usunięty
hyrmenegilda

Zgadzam się z poprzednikiem.
Jak byłam jeszcze mała i czytałam te książki uwielbiałam Edmunda. Tym bardziej teraz, ponieważ ten dzieciak, który go gra stasznie mi pasuje do tej roli:)

Megi_xo

no w książce ich nie było, ale po co oni tam wg będą w tym filmie ? Zuzannę lubię, ale po tym jak się dowiedziałam, że w ostatniej części ona nie będzie chciała wrócić do Narnii bo będzie latała za chłopakami to ją znielubiłam xd

Megi_xo

hehe pewnie chłopacy też będą się za nią oglądali bo bardzo ładnie teraz wygląda (przynajmniej na kartonie w moim kinie) :P też ją lubiłam, z resztą wszystkich lubię, ale to nie zmienia mojego zdania, że nie powinno jej tam być :P chociaż, kto wie może z tego wyjść coś ciekawego

ocenił(a) film na 10
hyrmenegilda

książka fajna zobaczymy jaki bedzie film

Megi_xo

wedlug mie to w tym filmie edmund jest najlepszy. i nie wiem jak on ci sie moze niepodobac .?

ocenił(a) film na 9
domini19967

Ja też nie wiem jak może ci się nie podobać. Ja idę na Wędrowca m.in. z powodu Georgie i Skandara. A z całej czwórki najmniej lubię Piotra. Nie wiem czemu, ale przestałam go lubić po Kaspianie.