Przepraszam bardzo, ale czy tylko ja przeżyłam szok zobaczywszy Kaspiana w zwiastunie?! Co sądzicie o jego nowym imageu? Niestety słownik jest zbyt ubogi w słowa w obecnej sytuacji, więc swoją opinię wyrażę tak: ........
Kaspian jest idealny,w Narnii przecież minęło kilka lat młody książę stał się królem i mężczyzną ,który wprowadził pokój i dobrobyt w kraju i wyrusza na poszukiwania zaginionych baronów,więc jak miał wyglądać?
niech w Narnii mija sobie tyle lat ile minęło (nie wiem, nie czytałam książki. po przeczytaniu dwóch pierwszych w wieku 14 lat doszłam do wniosku, że to książka typowa dla dzieci. nie lubię takich grzecznych i spokojnych z za przeproszeniem ciotowatymi bohaterami. film jest dużo lepszy. twórcy dodali trochę pazura) Ale to nie zmienia faktu, że Kaspian wygląda.. W tej brodzi.. Dziwnie. inaczej go sobie wyobrażałam czekając na film..
Zgadzam się z alunią123. Przecież jest już królem i musi wyglądać doroślej i poważniej.
Przy okazji znacie jakieś polskie strony o Benie?
Ano właśnie, wygląda okropnie. Przecież od "Książę Kaspian" minęły jedynie trzy lata (tzn. rok w świecie ludzi i trzy lata w Narnii)! Kaspian powinien tu mieć max. 22 lata.
Nareszcie ktoś mający podobne zdanie co ja :P
Co więcej, do osób wypowiadających się powyżej, 'bardziej brodaty' nie zawsze idzie w parze z 'bardziej poważny'
Kaspian powinien mieć dokładnie lat 16, jednak skoro 27-letni gość grał trzynastolatka w KK, to ogólnie musieli postarzyć tego bohatera. Przyjmując że wszystkie postacie są starsze o 'te kilka lat', to nie wyobrażam sobie, by dorosły facet miał twarz 'jak pupa niemowlęcia' płynąc statkiem :P Mężczyźni wbrew pozorom muszą golić się dosyć często, a podczas takich rejsów nikt raczej nie przejmowałby się kilkudniowym zarostem. Każdy ma inny gust, ale gładko ogolony Żeglarz wyglądałby śmiesznie.