Czy to była ostatnia część czy będzie może jest w planach jakaś kontynuacja???
A napisałaś już coś??? Kurcze, powiem ci szczerze że jestem niezmiernie ciekawa jak Ci idzie.
podaj mi swój email (jak nie chcesz publicznie to w wiadomosći na filmwebie albo masz facebooka ? XDD (Kasia Wysocka Łódź -to ja :)) wyślę ci to co mam do konia, ale skoro jest zaplanowany sisotrzeniec to muszę do ostatniej bitwy pisać ! :<
Peter, kocham cię.
Ale czemu po Siostrzeńcu? Nie można po kolei ??
Do czego ja mam w końcu pisać!? :D
A Srebrne Krzesło nie będzie pierwsze??? Przynajmniej tak jest w filmografii aktora który grał Kaspiana zaplanowanej na 2011
To już dawno jest nieaktualne, ktoś powinien to odświeżyć, jeśli powstanie Srebrne Krzesło to gdzieś ok w 2015 roku niestety:/.
Już dawno temu Fox i Walden potwierdzili, że następnym filmem będzie Siostrzeniec Czarodzieja.
proszę, odpowiedzcie mi w końcu na pytania : Mam pisac do Ostatniej Bitwy czy do Srebrnego Krzesłą teraz!? :D
Wiesz, z tego co się orientuje, bo poszukałam trochę info gdyż książek niestety nie czytałam, ostatnią częścią będzie Ostatnia Bitwa, wiec może napisz do tego??? Mimo że powstanie po drodze jakaś część, będziesz miała dużo czasu na napisanie, poprawki, tłumaczenie na język angielski i wysłanie do wytwórni, te wszystkie czynności zajmą Ci sporo czasu a masz jeszcze inne zajęcia ( szkoła), ale mam nadzieje że sie nie zniechęcisz. Wg mnie ten właśnie czas będzie dla Ciebie ogromnym plusem, bo może będziesz miała okazje podszkolić swoje umiejętności pisarskie, i stworzyć coś naprawde fajnego. Jeśli masz szaloną wyobraźnię to wyślij coś do Tima Burtona ( reżyser m. in. Alicji w Krainie Czarów, i innych, nie wiem czy oglądałaś jakieś jego filmy jak nie to polecam!!!) -przyjmie z otwartymi rękami :D
Alicja w Krainie Czarów jest wspaniała, ale to nie klimat Narnii , chociaż.. moze i wyślę.. Uff, Ostatnia Bitwa, trzeba będzie przeczytać juz chyba dziesiąty raz i sobie przypomnieć! :D Ok'dzięki !
Według mnie powinnaś skończyć konia (jeśli jeszcze nie skończyłaś).
Jeśli kontynuacją musi być już siostrzeniec, to potem dałbym konia (pasuje po siostrzeńcu, stare czasy), krzesło (dzieje się tuż przed bitwą) i bitwę. Niestety nie mam na to wpływu, więc nie wiem, którą część Ci polecić.