PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427887}

Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
2010
6,7 85 tys. ocen
6,7 10 1 85312
5,2 24 krytyków
Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

Kontynuacja

ocenił(a) film na 7

Czy to była ostatnia część czy będzie może jest w planach jakaś kontynuacja???

Justyna0810

Jest i powstanie na ok. 2013 rok zaplanowany jest Siostrzeniec Czarodzieja.

ocenił(a) film na 7
aneciora11

Kurde, czyli mój scenariusz trafia szlag. :<

ocenił(a) film na 7
Lucy3ify

Przerywam, piszę do Bitwy!

ocenił(a) film na 7
Lucy3ify

A napisałaś już coś??? Kurcze, powiem ci szczerze że jestem niezmiernie ciekawa jak Ci idzie.

ocenił(a) film na 7
Justyna0810

podaj mi swój email (jak nie chcesz publicznie to w wiadomosći na filmwebie albo masz facebooka ? XDD (Kasia Wysocka Łódź -to ja :)) wyślę ci to co mam do konia, ale skoro jest zaplanowany sisotrzeniec to muszę do ostatniej bitwy pisać ! :<

ocenił(a) film na 7
Lucy3ify

Czy ktos wie czy po Siostrzeńczu jest szansa na Konia

peter123321

Raczej nie, twórcy chcą po Siostrzeńcu zrobić Srebrne Krzesło.

ocenił(a) film na 7
aneciora11

Peter, kocham cię.
Ale czemu po Siostrzeńcu? Nie można po kolei ??
Do czego ja mam w końcu pisać!? :D

ocenił(a) film na 7
Lucy3ify

A Srebrne Krzesło nie będzie pierwsze??? Przynajmniej tak jest w filmografii aktora który grał Kaspiana zaplanowanej na 2011

Justyna0810

To już dawno jest nieaktualne, ktoś powinien to odświeżyć, jeśli powstanie Srebrne Krzesło to gdzieś ok w 2015 roku niestety:/.
Już dawno temu Fox i Walden potwierdzili, że następnym filmem będzie Siostrzeniec Czarodzieja.

ocenił(a) film na 7
aneciora11

proszę, odpowiedzcie mi w końcu na pytania : Mam pisac do Ostatniej Bitwy czy do Srebrnego Krzesłą teraz!? :D

ocenił(a) film na 7
Lucy3ify

Wiesz, z tego co się orientuje, bo poszukałam trochę info gdyż książek niestety nie czytałam, ostatnią częścią będzie Ostatnia Bitwa, wiec może napisz do tego??? Mimo że powstanie po drodze jakaś część, będziesz miała dużo czasu na napisanie, poprawki, tłumaczenie na język angielski i wysłanie do wytwórni, te wszystkie czynności zajmą Ci sporo czasu a masz jeszcze inne zajęcia ( szkoła), ale mam nadzieje że sie nie zniechęcisz. Wg mnie ten właśnie czas będzie dla Ciebie ogromnym plusem, bo może będziesz miała okazje podszkolić swoje umiejętności pisarskie, i stworzyć coś naprawde fajnego. Jeśli masz szaloną wyobraźnię to wyślij coś do Tima Burtona ( reżyser m. in. Alicji w Krainie Czarów, i innych, nie wiem czy oglądałaś jakieś jego filmy jak nie to polecam!!!) -przyjmie z otwartymi rękami :D

ocenił(a) film na 7
Justyna0810

Alicja w Krainie Czarów jest wspaniała, ale to nie klimat Narnii , chociaż.. moze i wyślę.. Uff, Ostatnia Bitwa, trzeba będzie przeczytać juz chyba dziesiąty raz i sobie przypomnieć! :D Ok'dzięki !

ocenił(a) film na 6
Lucy3ify

Według mnie powinnaś skończyć konia (jeśli jeszcze nie skończyłaś).

Jeśli kontynuacją musi być już siostrzeniec, to potem dałbym konia (pasuje po siostrzeńcu, stare czasy), krzesło (dzieje się tuż przed bitwą) i bitwę. Niestety nie mam na to wpływu, więc nie wiem, którą część Ci polecić.

ocenił(a) film na 7
antospo

Konia dokończe na pewno - postanowione! a potem nie wiem, na prawdę nie wiem.. Ale dziękuje za poradę! :)