PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427887}

Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
2010
6,7 85 tys. ocen
6,7 10 1 85312
5,2 24 krytyków
Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

Moim zdaniem to trochę bezsensu robić Siostrzeńca Czarodzieja po Wędrowcu do Świtu! ;/
Masakra... W ogóle ta część jest w ogóle nie filmowa, nie wiem jak oni to zrobią .

Aczkolwiek nie wiem jak chcą zrobić pozostałe części.. "Koń i jego chłopiec" po
Siostrzeńcu? Bo przecież ostatniej bitwy nie da rady zrobić bez nakręcenia Srebrnego
KRzesła ...

Co o tym sądzicie? :)

ocenił(a) film na 6
Lucy3ify

Najlepiej robić po kolej , bo inaczej tak zagmatwają, że nie będą mogli się z tego wywiązać.

antospo

No właśnie... Zwłaszcza, że "Srebrne krzesło" to moja ulubiona część ;/

ocenił(a) film na 7
yvonneD

Popieram zdanie antospo!
Moja ulubiona część to "Koń i jego chłopiec" :)

ocenił(a) film na 8
Lucy3ify

Słyszałam o tym że mają robić nie po kolei ale nie chciało mi się wierzyć, beznadzieja czemu tak robią?? Jak ktoś nie czytał ( ale to jego sprawa) to nie wiem czy to zrozumie bo książki też są trochę nie po kolei bo np. "Koń i jego chłopiec" dzieją się w czasie panowania Zuzanny, Piotra, Edmunda i Łucji, a jest po "Srebnym Krześle". Jeśli chcą zrobić tak to co się działo po Wędrowcu do świtu to powinni zrobić "Srebne KIrzesło", a nie jakoś taki dziwacznie( przynajmniej moim zdaniem).
Co wy o tym sądzicie?????
Ja najbardziej lubię "Lew, Czarownica i Stara Szafa".

ocenił(a) film na 7
iwona002

zgadzam się z twoją opinią. najpierw srebrne krzesło,a później niech cudują z trzema pozostałymi częściami jesli już muszą... ;/

ocenił(a) film na 8
Lucy3ify

Wszędzie gdzie czytała o OzN PWdŚ to wszędzie pisało że nie odniusł dużych sukcesów w Stanach. Czemu tak bardzo akurat na nich zwracają uwage jeśli chodzi o "oglądalność"???

iwona002

To z tego rynku producenci, wytwórnia mają największe zyski.

ocenił(a) film na 7
Galadh

CHodzi o kasę. Liczy się kasa,nie widzowie ;/

ocenił(a) film na 8
Lucy3ify

Ale jeszcze nad jednym się zastanawiam może jeszcze teraz będzie krzesło. Bo jak się wpisze w filmwebie OZN "Srebne Krzesło" no to wychodzi strona filmu i pisze że czeka na swoją premiera a jak się wejdzie na Kaspiana to pisze że 2015 "Srebne Krzesło", a jak sie wpisze "Siostrzeniec Czarodzieja" to nie ma filmu tylko wiadomości. To moim zdaniem jak ma to pierwsze powstać (siostrzeniec) to dziwne że nie ma a to co ma być kiedyś tam to jest.
Nie uwarzacie??
Nie wiem morze tylko ja tak myśle.
??????????????

ocenił(a) film na 7
iwona002

Profil Srebrnego Krzesła na filmwebie jest już dawno nieaktualny. Stronę założył jakiś fan. http://kino.dlastudenta.pl/artykul/Kolejna_czesc_cyklu_Opowiesci_z_Narnii,65581. html - czytaj :)