PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427887}

Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
2010
6,7 85 tys. ocen
6,7 10 1 85312
5,3 17 krytyków
Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

Premiera

ocenił(a) film na 10

Idziecie do kina na premiere? 25 grudzień to dość dziwna data ;p co wy na to?

Loona_

premiera jest 10 grudnia a nie 25 .

ocenił(a) film na 10
naomi122

oh, no jeśli się wybierasz na film do Wielkiej Brytanii lub gdziekolwiek indziej, albo może jeszcze lepiej: 3. grudnia do Indii! to ci zazdroszczę, ale pytałam o polską premierę ;]

ocenił(a) film na 7
Loona_

haha, wybijamy do Indii, bo tam film będzie szybciej niż u nas :P
A co do premiery w Polsce, to ja może pójdę do kina jeśli nie 25 (to chyba sobota), to w poniedziałek 27 grudnia :) A tak w ogóle to moim zdaniem ta data premiery u nas dziwna nie jest, z tego co pamiętam to "Avatar" też wyszedł do kin 25. grudnia w zeszłym roku.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

też ide 27 :]. Nie no, może faktycznie w dzisiejszych czasach ludzie chodzą do kina w Boże Narodzenie... czyżbym zaliczyła się już do tej starej generecji w tak młodym wieku? ;p. A tak na marginesie to nie mogę się doczekać pierwszego śniegu. Postanowiłam ze jak spadnie to włączam pierwszą część Narnii ;D

ocenił(a) film na 10
Loona_

Data premiery zależy od miasta - najwczesniej napewno będzie w tych największych (np.Warszaw, Kraków ..........)
Ja mieszkam niedaleko Piły więc jade tam do kina i napewno będzie troszke póżniej premiera.

malwina07

25? To zależy od tego, gdzie będę spędzać święta. Jeśli w domu to na 100% lecę na premierę. Jeżeli pojadę do rodziny to raczej mi się nie uda ;/ Nie ukrywam, że pewnie będę wychodzić z siebie, bo nie będę się mogła doczekać..
Loona_ ja też z utęsknieniem czekam na śnieg;] Marzą mi się w końcu takie prawdziwe święta..;D

ocenił(a) film na 10
LadyAnna6

hah, uwielbiam śnieg. w sumie, początkowo narnia mnie do siebie chyba tym świąteczno-zimowym klimatem przyciągnęła. a tu już 5 lat mija ;)