Jako fan narnii od ekranizacji Lwa czarownicy i starej szafy który przeczytał wszystkie tomy!
jestem zachwycony filmem bardzo mi się podobał choć dużo scen zostało zmienionych w porównaniu z książką moja ocena 8/10 8 za te zmienione sceny -.- I znowu teraz myślę cały czas o narnii ^^ jaka jest wasza ocena filmu?
nie oglądałam ;( alee bardzo chciałabym zobaczyć . najbardziej cieszy mnie to że fim jest w 3D ^^ wiem że na pewnoo się nie zawiodłam i film jest świetny ; D
Film został nakręcony w technice standardowej, 3D zostało dodane później i to widać. Dlatego nie spodziewaj się efektów 3D na miarę Avatara.
Film świetny. Trochę denerwująca w niektórych miejscach ta "mgła". Efekty godne nominacji do Oscarów. Świetne wszystkie sceny ze smokiem. Ocena 9/10 - normalnie dał bym 8, ale za przesłanie i głęboką treść +1
a no właśnie książka się sporo różni od filmu - bo też czytałam i oglądałam.
Film dobry, ale poprzednie części trochę lepsze.
Mi też bardzo się film podobał. Moja ocena to 9/10. Trochę zawyżona, ale jestem fanką książek Levisa i ich ekranizacji :D
Mnie dość irytowało to, że reżyser zmienił kolejność odwiedzanych wysp (wiem, że to drobiazg, ale ja byłam przyzwyczajona do kolejności z książki;)) poza tym kilka niedociągnięć i niezgodność z książką. Ale zostało zachowane przesłanie i głębia(przynajmniej w pewnej części).
Czekam na kolejne filmy! ;)