PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427887}

Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
2010
6,7 85 tys. ocen
6,7 10 1 85312
5,3 17 krytyków
Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

Mam takie pytanie ile lat w tej serii mają Zuza i Piotrek skoro są już za starzy aby odwiedzać Narnię? i Czy to żeby nie było w 3 serii Zuzanny i Piotra to było zaplanowane w scenariuszu wcześniej czy może dlatego ich nie ma ponieważ aktorzy ich grający uznali że nie chcą występować w kolejnej części?

ocenił(a) film na 7
alunia_kiss

nie mieli wyjścia. W książce już nie występują... Wszystko zgodne z zamysłem autora...

orf1

z tego co się dobrze oriętuje to Piotr ma 17 lat a Zuzanna 16:) a nie ma ich dlatego bo tak jest już napisana książka:D

ocenił(a) film na 7
nacia_94

Skoro ich nie ma to co robią w zwiastunie???

ocenił(a) film na 7
Mavis113

Może w filmie będzie jakieś wideowspomnienie o nich, a może po prostu wcisnęli ich na siłę do tego filmu:P

orf1

A w pozostałych częściach po " Podróży wędrowca..." też już ich nie ma?

ocenił(a) film na 5
kawka_i_

Zuzanna pojawia się w "Koń i jego chłopiec", ale niestety jako dorosła kobieta, a Piotr w "Ostatniej bitwie"

ocenił(a) film na 7
kolsol

A to nie jest tak, że po śmierci matki (chyba w ostatnim tomie) wszyscy wracają do Narni i zostają już na zawsze? Wydaje mi się, że gdzieś tak było pisane ale nie dam głowy, nie czytałam księżek.

Mavis113

Tak oni wracają do Narnii ale bez Zuzanny, było to chyba coś takiego że Łucja, Edmund i Piotr czekali na pociąg nagle zdarzył się wypadek kolejowy ale im się nic nie stało bo w tym czasie przenieśli się do Narni i zostali tam już na zawsze. Jeżeli chodzi o Zuzannę to została ona zupełnie sama w rzeczywistym świecie, nie mogła wrócić do Narni bo przestała już w nią wierzyć, teraz liczyli się dla niej tylko chłopcy i imprezy