PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427887}

Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
2010
6,7 85 tys. ocen
6,7 10 1 85312
5,3 17 krytyków
Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

coooo???

ocenił(a) film na 6

Wyspa Mroku??!! co to ma być? bardziej się już książki przerobić nie dało? :/

ocenił(a) film na 6
stokrotka12

mała dziewczynka na pokładzie? zielona mgła? 7 mieczy?! smok na wyspie ze złotą sadzawką?! przecież baron zamienił się w smoka a nie umarł w tej jaskini... bitwa ze smokiem? błękitna gwiazda? a ten smok latający za statkiem, o przepraszam ciągnący statek? dlaczego Aslan nie odczarował Eustachego zanim dotarli na wyspę Ramandu? przepraszam, oglądam właśnie i się zbulwersowałam ;) gdzie ta magia książek Lewisa (obecna nawet w "Księciu Kaspianie", równie niezgodnym z książką) ... właśnie skończył mi się limit na megavideo, zastanawiam się czy jest sens czekać i ogladać do końca.... chyba tylko po to żeby zobaczyć jak bezlitośnie pocięto fabułę. wiem, że z innymi filmami też tak jest ale tutaj to tak bardzo rzuca się w oczy.... rozumiem Władcę Pierścieni - sam film jest świetny i to w pewien sposób rekompensuje brak wielu scen i dodanie innych ale... przy kiepskim mówiąc szczerze filmie, głupich dialogach (w każdym razie w wersji z dubbingiem, z napisami się zacinała ;p)... nie potrafię spojrzeć na ten film przychylnym okiem :(

ocenił(a) film na 6
stokrotka12

walę zacinanie ogladam z napisami ;)