Box office musi wynieść co najmniej 400 mln $, a wynosi $372. Może jeszcze wzrośnie, a może już nie. Miejmy nadzieję!
Nie nie jest tak; nawet jeśli by miał mniej niż 372 mln $ moglibyćmy się spodziewać kontynuacji. Wszystko zalerzy od tego ile zarobi w USA jeśli tyle ile wynosił budżet to kontynuacj była by pewna np. Tron Dziedzictwo ma jakieś 360 mln przy budżecie 170 mln a kontynuacja jest pewna gdyż w stanac film zarobił już 167 mln
Ja też gdzieś wyczytałam o tych 400 mln, że niby wtedy powstanie Krzesło, nie wiem na co oni czekają, wyniki Wędrowca nie są złe, jutro ma premierę w Wenezueli a 25 lutego w Japonii, tam można liczyć na spory zysk (Kaspian tam jakieś 30 mln zarobił, nawet niezły wynik). Wędrowiec na pewno w najbliższym czasie uzyska 400 mln, SK powstanie!
Tu jest link z facebook'a tylko musisz sobie przetłumaczyć na polski.
www.aslanscountry.com/2011/02/fox-and-walden-talking-about-silver-chair/
Mogło się, że Świtu był tylko kolejny tytuł 3-D (repping 58% całości w USA) w zatłoczonym sezonu PG, ale widzowie ich przyjaciół powiedział inaczej. To date, Dawn Treader has made $102 million at the domestic BO – a number that Warner Bros.' Do dnia dzisiejszego Świtu dokonał 102.000.000 dolarów na krajowym BO - numer, który Warner Bros pop toon Yogi Bear ($93 million) has yet to hit. Such good news has spurred talks between Fox and Walden Media about bringing the fourth CS Lewis book The Silver Chair to the screen. Clearly, audiences burnt by a weak second Narnia entry were brought back to the cinemas by upbeat word-of-mouth. pop toon Yogi Bear (93.000.000 dolarów) jeszcze trafić. Taka dobra nowina jest bodźcem rozmów Fox i Walden Media o postawieniu czwartego CS książki Lewis Srebrne krzesło na ekranie. Oczywiście publiczność spalone przez słaby Narnii wejścia sekund zostały wniesione z powrotem do kin przez optymistyczne word-of-mouth.
Let's hope! Miejmy nadzieję! Keep supporting Dawn Treader by seeing it in theatres and by buying the DVD and Blu-ray ! Dalszego wspierania Wędrowca do Świtu,