która część jest waszą ulubioną? i dlaczego?
proponuje żeby osobno pisać o książkach i osobno filmach bo z tego co wiem jest dużo różnic...
podzielcie się waszymi opiniami ... ; - )
Ja nie czytałam książek tylko oglądałam filmy.
Najbardziej lubię 2 część - Księcia Kaspiana. Jest tam wciągająca akcja ciekawe wątki, emocjonująca wojna i wątek miłosny. Pierwsza była dobra ale nie wciągneła mnie tak bardzo. Natomaiast po trzeciej spodziewałam się zupełnie czegoś innego, a na dodatek to brakowało mi Zuzanny i Piotra.
jesli chodzi o ksiązki to Wędrowiec do Świtu , a potem Kon i jego chłopiec, chociaż Ostatnia Bitwa tez jest cudowna . :)
a jesli chodzi o filmy to Książe Kaspian . <3
Wędrowiec do Switu (film) nie ma tej magii i nie dała mi tylu wrazen co przyniosło mi czytanie ksiązki. dlatego jestem zawiedziona i wolę Narnię Adamsona . :)
a do Konia i jego chłopca pisze scenariusz, jakbys nie wiedziała . ( chyba sie nie udzielasz na forum :P) więc jest to bardzo inspirująca część i bardzo fajna.
nie chce wyjść na zarozumiała, bo tak nie jestem , po prostu piszę tak na marginesie, (boje się,że za chwile zaczniec najeżdżasz,że jestem za młoda i inne głupoty w tym stylu .. ) po prostu pisze,z e Kon jest fajny :)
że ja zacznę najeżdżać? nie, nie, nie... ja życzę Ci z tym scenariuszem jak najlepiej, PISZ!!! swoją drogą chętnie bym poczytała to co tam piszesz!;) a poza tym to jaki powstanie ten scenariusz nie zależy od Twojego wieku! nie słuchaj tych którzy mówią że mając 13 lat nie możesz napisać nic dobrego.!!! życze pozwodzenia ;)