widzę ja kiepsko. ogólnie zapewne film będzie 'przerobiony'. Książę Caspian już nie miał tego klimatu co LCiSS...
Też nie widzę jej w pięknych barwach... Szczególnie że muzyką nie będzie sie zajmować Harry Gregson-Williams... ;(
No trochę szkoda że nie będzie jej robił Gregson-Williams, ale słuchałam trochę Davida Arnolda i nic do niego nie mam, może też zrobi dobrą muzykę, a co do filmu to może zmiana reżysera wyjdzie na dobre, w Księciu Kaspianie za bardzo pozmieniali fabułę według mnie.
Też mi szkoda, ze muzyki już nie będzie robił Williams, ale może nowy sprawdzi się w tej roli? Zobaczymy, a może zmiana reżysera wyjdzie na dobre, bo Adamson za wiele zmienił w KK, może przynajmniej w PWdŚ nie będzie aż tyle zmian
Książę Kaspian jeśli już.....przerobiony? wytną kilka fragmentów to prawda ale za to nie dorzucą nic innego bo fabuły w książce jest sporo. Muzyki mi żal ale pamiętajmy: o ile pierwsza i druga część działa się w Narnii to trzecie już na wyspach* i na morzu. Chyba lepiej, że będzie nieco inna muzyka prawda? :P Z tego samego względu uznaję reżysera innego :D
ale do "Konia i jego chłopca" chce Adamsona!
*Ja wiem,że wyspy to część korony Narnii ale chyba mnie rozumiecie :P