7,3 16 tys. ocen
7,3 10 1 15659
7,0 7 krytyków
Ostateczne rozwiązanie
powrót do forum filmu Ostateczne rozwiązanie
Wlodis

Ty masz nasrane w głowie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wlodis

Marne prowo.

Wyjdź.

Wlodis

i znowu wyszedłeś na durnia:DDD

ocenił(a) film na 9
Wlodis

Rozwiązanie na szczęście nie było ostateczne.

Wlodis

jeszcze dlugo bedziemy karmieni takimi produkcjami, jeszcze dlugo bedzie sie swiat terroryzowac holocaustem obysmy tylko nie zapomnieli przed kim trzeba padac na kolana, kogo przepraszac caly czas i komu zadoscuczynic.... Holocaust Industry.

stjopan82

cholerni potomkowie Hitlera i zakichanych, nazistowskich szwabów.

ed j. rush

no to zes powiedzial co wiedzial....

ocenił(a) film na 4
stjopan82

Piszesz o wypowiedziach swoich i kolegi Wlodisa? Fakt, pasuje jak ulał.

dentryt

nie , pisze o zydach nie majacych nic wspolnego z holocaustem a robiacych ciagle na nim interes, przedkladajac swoja martylologie nad cierpienie milionow innych nacji , jakoby ich byla najwazniejsza, jedyna wymagajaca zadoscuczynienia . Etc.

ocenił(a) film na 4
stjopan82

No tak, bo tylko Żydzi na okrągło rozprawiają o swoich dramatycznych losach, innych swoje własne to w ogóle nic, ale to nic nie obchodzą. Ot, tacy Polacy na przykład. O Katyniu nigdy nic nie mówią. Normalnie temat tabu. Filmów, reportaży nigdy nie o nim nie kręcą. A, i o tzw. Drugim Katyniu oczywiście też. W ogóle. Tyle w pierwszej kwestii.
Co do drugiej - nie wiem czy ich martyrologia była/jest "najważniejsza", cokolwiek by to miało znaczyć (bo też niby jak tego jednoznacznie dowieść), ale na pewno była największa "liczbowo", że się tak wyrażę - co "być może" wpływa na jej ważność (choć "parę" innych czynników sprawiających, że istotnie za taką się ją powszechnie uważa również by się pewnie znalazło). I tyle na ten temat. Dziękuję za uwagę.

dentryt

sam sobie czesciowo odpowiedziales, nie ma zreszta co rozdrapywac... Peace!

Odnosnie Polakow i Katynia, to musisz wiedziec ,ze my prze wiekszy czas od tej tragedii musielismy sie borykac z faktem ,ze prawdziwi sprawcy nie nosili na sobie moralnej kary i winy w oczach opinii publicznej, przez wiekszosc czasu nie mozna bylo o tym mowic, wine przyklejono niemcom a o jakimkolwiek zadoscuczynieniu nie ma mowy do tej pory- i Ty smiesz przyrownywac to do "instytucji Holocaust"?- ja wiem ,ze ludzka smierc jest ma wszedzie taka sama wartosc ale to nie powod by literalnie ja wyceniac a i umarlym to nie pomoze.

stjopan82

A Żydzi przez większość swojej historii musieli borykać się z nienawiścią do nich.

ocenił(a) film na 8
dentryt

Ofiary Katynia szanuje - Ale nie robie na nich interesu.. a badzmy szczery - zydzi robia takie filmy tylko dla kasiory

ocenił(a) film na 8
Al_Bundy

A szanujesz robienie interesu na Powstaniu Warszawskim?

ocenił(a) film na 8
Tataaleksandrykatarzyny

Nie, zreszta od tamtego czasu czesciowo zdanie zmienilem...

Wlodis

a dlaczego żydów piszesz z dużej? więcej braku szacunku!