Ostatni dom po lewej

The Last House on the Left
2009
6,5 63 tys. ocen
6,5 10 1 63136
4,9 11 krytyków
Ostatni dom po lewej
powrót do forum filmu Ostatni dom po lewej

Zepsuł mi się kiedyś samochód (coś z elektryką) i oddałem go do warsztatu. Na następny dzień przyszedłem po odbiór okazuje się, że samochód jest dalej niesprawny a rachunek wynosi 180zł. Pytam więc: sze pana za co mam płacić skoro usterka nie została usunięta? Bo to dwie roboczo godziny naszego pracownika zgodnie z jego karta pracy ... o proszę tu jest wszystko opisane - padła odpowiedź. Zaglądam w kartę a tam napisane 12.00 - 14.00 - naprawa elektryki - próba nieudana.
Wypisz wymaluj sytuacja ta pasuje do tego filmu - 2 godziny nie udanej próby zrobienia filmu. Słabość własną reżyser chciał zachlapać krwią i zakrzyczeć brutalnością ale niestety się nie udało. Niestety bo ... znów zapłaciłem za czyjąś nie udana próbę. Budowanie napięcia grą aktorów i ładunkiem emocjonalnym poszczególnych scen zostało zastąpione machaniem przez operatora kamerą, chlapaniem krwią i nieuzasadnioną brutalnością. Najbardziej jednak żenująca była nieśmiertelność złych ludzi. Niczym rycerz z Monty Pythona brutal filmowy trafienie nożem w okolice serca potraktował jako małe zadrapanie i dalej szalał po kuchni polując na ofiary. Groteskowości dopełniła ostatnia scena ...