Film dobry ale wsadzie łba do mikrofali na końcu to moim zdaniem było głupie.....
dobre bylo ; p zrobilbym moze tak samo, wyobraz sobie jakich szkód wyrządził jego córce.
Ja dałem 10, zaje.. trzyma w napięciu!! Podobnie film Eden Lake.
Według mnie ta scena też była głupia. Rozumiem zemścić się, ale nie w taki sposób, bo co to było? Głowa rozpryskująca się w mikrofalówce, bezsens. Normalnie człowiek w takiej sytuacji raczej nie myślałby rozsądnie i pobiłby na śmierć takiego gwałciciela, albo inaczej go ukarał. Dziwnie spokojny był ojciec Mari w ostatniej scenie.
Brawo idioto że napisałeś spoiler, teraz dzięki takiemu cymbałowi jak ty ktoś już nie będzie musiał oglądać tego filmu.
Takich to tylko banować
zgadzam sie z dalei. Ja np. przed ogladnieciem filmu patrze tylko na ocene i opis. ; p komentarzy lepiej nie czytac bo zawsze jakis dzieciak moze zepsuć film..
ta włożenie mordy do mikrofali to jest 10 sekund końca który jest bezsensu i przerysowany ale spoiler kurcze normalnie nie oglądaj tego filmu bo już wiesz wszystko :) ;]
Dla mnie film też średni czuje się w nim że, to już kiedyś grali. Dlatego może bo wcześniej ogladałem Eden lake ktory był naprawdę fantastyczny. A co do oglądanie to obejrzeć zawsze warto bo każdy ma inny gust :). a komentarze na tutaj sami widzicie ....
w sumie oglądałem dwa filmy nowy i stary stary miał lepsze zakończenie bardziej realne.... dobre kino psychologiczne nie jakieś powalające ale warte uwagi....
i te czarne tło na końcu z literami lecącymi w dól sorry za tło pewnie nikt nie wiedział ze to jest na końcu :> a co do ,,debila,, rozumiem ze masz samo ocenie niska człowieku i dowartościowujesz się jaki to fajny jesteś.... mam nadzieje ze ci lepiej i przynajmniej trochę wyleczy twoje kompleksy dziecka neo pozdrawiam goraco:>
Do Vitka: Zgadzam się z przedmówcami. Jeżeli planujesz odsłonić coś z
treści filmu a SZCZEGÓLNIE koniec, to bądź na tyle rozgarnięty by w
tytule wątku wpisać proste 7 liter: SPOILER. I sobie zaoszczędzisz
czytania tego żeś idiota (ja bym powiedział, że człowiek bez wyobraźni
jakiejkolwiek) i tym, którzy jeszcze nie oglądali nie zepsujesz zabawy.
Twierdzisz, że ostatnie 10 sekund nie ma znaczenia. No według mnie
ogląda się filmy m.in. po to właśnie by wiedzieć jak się zakończyły...
czy to może ja mam dziwny na to pogląd?
no to masz pecha, że większości osób na świecie sie podobało a Tobie nie.
Nie musisz się wiecej wypowiadać i psuć opini temu filmowi. Mam nadzieję ze nikt sie nie zniechęci przez ciebie do obejrzania tego filmu.
polecam i pozdrawiam.