Spoko horror naprawdę mocne kino w którym nie brakuje mocnych scen więc osobom o słabych nerwach lepiej odradzam. Co do samego filmu to spoko aktorzy obsadzeni w głównych rolach szczególne brawa z mojej strony dla Garreta Dillahunta gość zagrał rewelacyjnie choć nie ukrywam, że wolałem go w TSCC, reszta też dała spoko popis, fabuła nawet OK, no i nie zabrakło brutalnych scen jak na horror przystało.
Moja ocena 8/10 bo film mi się podobał.
Pozdrawiam
a ja uważam, że ten film wcale nie jest jakiś straszny i nieodpowiedni dla osób o słabych nerwach - jak to ująłeś ;) Osobiście boję się (bardzo?) oglądać horrory czy thrillery mocniejsze, bo potem przez jakiś czas mam 'schizy' - zaryzykowałam oglądanie tego filmu i okazało się, że nie ma w nim nic przerażającego, co może zostawić w umyśle traumę ;)
ogólnie mi się podobał.
Nie straszny czy przerażający osobiście dla mnie nie był, ale pisząc skróconą recenzję wziąłem pod uwagę, że niektóre osoby mają "słabszą" psyche i mogą się z lekka poryć na tym filmie. Ja widziałem znacznie mocniejsze i nawet scena gwałtu nie zrobiła na mnie tak mocnego wrażenia choćby po tym co widziałem w filmie "Nieodwracalne" ale jak by nie było to film drastyczne sceny ma.
Pozdrawiam
super film podobał mi się jak mało który ale taki okropnie straszny to on nie był no ale jak bedzie burza to będę się bać bo mieszkam koło lasu
Vicky1001 - znamy już Twoje zdanie - zamknij sie już!
TO JEST WĄTEK DLA LUDZI KTÓRYM SIĘ PODOBAŁO, NIE MUSISZ WSZĘDZIE WTYKAĆ SWOICH DENNYCH TEKSTÓW.
Niepodobało się-OK, więc i ty uszanuj tych, którzy uważają, że film jest dobry.
szanuje ich jedyne co jednak widzę że mogę zrobić dla was to dać na msze lub podetknąć wizytówkę z adresem najbliższej poradni zdrowia psychicznego
Vicky po prostu masz słabą psychikę i następnym razem nie choć na żadne horrory czy thrillery.
a w ogóle nie musisz się wypowiadać we wszystkich wątkach, każdy już zna twoje zdanie.
ten film opowiada o historii która może się przydarzyć każdemu i nikt nie jest winny że ludzie tacy są, sadystyczni i psychiczni, że mogą robić takie rzeczy.
vicky co si się w tym nie podobało? scena gwałtu? morderstwa? byś dał jakiś porządny argument a nie mówić że film to "gówno".
yyy przepraszamy za usterki ta pani pomyliła strony z www.przyślijcie mi kolejną martwą bladź z azji.pl
Kolego Vicky1001 coś mi się wydaje, że reprezentujesz bardzo niziutki poziom a ja nie zamierzam się schylać więc.......... Temat dla ludzi którym się film podobał, nie podobał się OK ale nie staraj się innych przekonać na siłę, że był do kitu i i jeszcze jedno nie ubliżaj innym kim ty w ogóle jesteś, żeby mieć do tego prawo zastanów się człowieku. Nie słyszałeś o etykiecie kulturalnego zachowania cwaniaczku.