Ostatni dom po lewej

The Last House on the Left
2009
6,5 63 tys. ocen
6,5 10 1 63136
4,9 11 krytyków
Ostatni dom po lewej
powrót do forum filmu Ostatni dom po lewej

9/10 ;]

ocenił(a) film na 8

film świetny ma jakiś sens.Ale ta brutalna scena zgwałcenia i postrzelenia Mari była po prostu obleśna szczególnie jak ją gwałcił :( :( czegoś takiego nie życzę nikomu nawet najgorszemu wrogowi.
Tak po za tym z jednej strony dużo winy w tym całym zajściu było Mari i jej koleżanki Paige, która nowo poznanemu chłopakowi dla trawki weszła do mieszkania i leżała już nawet na łóżku. To jakaś niedorzeczność ... wszystko najbardziej przez tą całą Paige !! gdyby nie ona i jej zachcianka naćpania się to wszystko by się nie wydarzyło(oczywiście biorę pod uwagę że to tylko film ;p;p)
sceny mocne najgorsza dla mnie to akcja z umywalką jak temu bandycie rękę wciągnęło i

binkusi

E tam, ja myślę, że to głównie wina tych bandziorów, że cokolwiek się stało.

ocenił(a) film na 8
eithel_

tak wina jest bandziorów, ale gdyby ta dziewczyna miała więcej poukładane w głowie to na pewno by nie weszła do obcego chłopaka do domu, którego znała parę minut. Ale oczywiście trzeba patrzeć na to, że on nie chciał specjalnie tego zrobić nie mógł pewnie mieć przyjaciół więc dlatego tak zrobił i zaprosił żeby dla przyjemności pojarać gandzie :/ A że akurat wpadł do tego jego jebnięty ojciec to już inna sprawa

binkusi

Łatwo nam tak mówić, gdy po prosu oglądamy jakąś historię. Ale jak spojrzę na swoje życie, to widzę, że w wieku nastu lat tez popełniałam takie głupie błędy. Na szczęście nic złego się nie przydarzyło. Raz tylko pamiętam jak z koleżanką nagle zdałyśmy sobie sprawę z powagi sytuacji i zagrożenia w jakim znaleźć się możemy i szybciutko wracałyśmy. Ale przez to, że wiem, że sama bywałam głupia, nie oceniam tej dziewczyny źle i to absolutnie nie jest jej wina, tylko oprawców.