Ostatni dom po lewej

The Last House on the Left
2009
6,5 63 tys. ocen
6,5 10 1 63136
4,9 11 krytyków
Ostatni dom po lewej
powrót do forum filmu Ostatni dom po lewej

Brutalny.

ocenił(a) film na 7

Jestem przeciwniczka przemocy, ale na miejscu rodzicow Mari zrobila bym to samo.

Z filmu mozna dowiedziec sie tego jakie zwichole laza po swiecie, i ze kazdy powinien miec w kiedzeni noz na okazje spotkania jednego z nich. Film straszny, ale dobrze nakrecony.

Szkoda tylko tej Paige.

ocenił(a) film na 1
Usagi_V

a mi szkoda ciebie czy tobie naprawdę się podoba tak ohydny i brutalny film?

ocenił(a) film na 9
Vicky1001

A nawet jeśli, to co Ci do tego? Ty wyraziłeś już na temat swoją opinię, więc przestań spamować wszystkie wątki dotyczące tego filmu, bo to po mału zaczyna robić się po prostu nudne...

ocenił(a) film na 1
Karolinaaa

grunt że ty jesteś oryginalna :-]

ocenił(a) film na 9
Liuto

Ja przynajmniej nie narzucam innym osobom swojej opinii. :P Po co 10 razy wypowiadać się na ten sam temat, skoro można zrobić to raz, a efekt będzie taki sam? Nie wspomnę już o kopiowaniu tych wszystkich definicji ze stron typu "Wikipedia"... Poza tym, skąd wiesz jaka jestem, skoro mnie nie znasz? :]

ocenił(a) film na 1
Karolinaaa

O,widzę że ty i twój kompan Dorastw piszecie tak szybko,że aż z jedno minutową różnicą..a może to ta sama osoba??polecam mój własny temat.

ocenił(a) film na 9
Liuto

Już nie masz się do czego przyczepić? :P Skoro twierdzisz, że nie jesteś Vicky1001 (co mnie zresztą w ogóle nie interesuje) to czemu sugerujesz, że ja i Dorawst (która jest moją przyjaciółką, jeśli już tak Cię to ciekawi) jesteśmy tą samą osobą? Dlatego, że mamy inne zdanie dotyczące filmu? Mogę się założyć, że gdybym podzielała Twoją opinię, nie napisałbyś tej głupoty...

Karolinaaa

Odpuść sobie kolego czepianie się nas tylko dlatego, że nie podzielamy twojej opinii, którą najwidoczniej uważasz za jedyną słuszną. Każdy człowiek ma inny gust, więc pogódź się z tym ; ).

Karolinaaa

Karolina ma całkowitą rację. Ile razy można powtarzać jedno i to samo?

ocenił(a) film na 7
Dorawst

Czasem sie dziwie ilu glupkow nosi ten swiat. Film sie oglada, ocenia pod wieloma wzgledami, po to zostal nakrecony.

To ze napisalam ze zostal nakrecony dobrze nie znaczy ze lubie ogladac filmy brutalne i drastyczne.

Trzeba przyznac, w porownaniu z beutalnymi gniotami gdzie krew sie leje hektolitrami i chodzi tylko o zabijanie a sensu brak, film wyglada dobrze, wystawia nas na probe czlowieczenstwa. Zadajemy sobie pytanie "Co zrobilibysmy na miejscu rodzicow?" Film ukazuje tragedie rodzinna i reakcje zwyklych ludzi kochajacych swoja corke.

ocenił(a) film na 7
Usagi_V

Vicky1001, ty to pewnie lubisz tylko Smerfy ogladac? Bo przeciez kto oglada brutalne filmy i wystawia im dobra ocene za caloksztalt musi byc kims zlym, prawda? Smiac sie chce...

ocenił(a) film na 5
Usagi_V

no i brawa dla Emmy że przypierdoliła Panu z gaśnicy;] Gniot przedni, komedia w ręcz Romantyczna;]

ocenił(a) film na 7
Usagi_V

film byl ok, chociaz jak dla mnie bylo juz troche denerwujace te ich skradanie, zeby kogos walnac w leb...takie momenty sa potrzebne, ale w tym filmie dla mnie bylo ich za duzo..
po drugie ostatnia scena z mikrofalowka byla moim zdaniem przesada...jak to zobaczylam to stwierdzilam, ze komus kto pisal ten scenariusz zasiwecil pomysl na taka scene, potem nie mial jej gdzie umiescic i dal ja na koniec na taki smaczek...ale mi sie zrobilo nie dobrze.

ocenił(a) film na 8
howyna_chranina

ta scena w ogole nie pasuje, robi z wyksztalconego lekarza krwawego msciciela
ok, chyba kazdy zarznalby golymi rekami takiego, dobrze ze go ze skory nie obdarl...
film b dobry, widzialem brutalniejsze, poziom brutalnosci ma niewielki wplyw na ocene, za to koncowa scena znacznie ja zaniza;)