Płaskie aktorstwo idzie w parze z banalnym scenariuszem, podczas gdy z drastyczności nie wynika nic poza kolejnymi ranami i obrażeniami na ciałach bohaterów.
Szczerze, dla mnie dużo lepsza Piła, przynajmniej był w tym jakiś sens, ale szanuję każdy gust ((;
Jak dla mnie zbyt brutalne sceny.Nie wiem takie jakies niesmaczne. Niby w Pile tez takie sa ale tu jakos nieudanie zrobione;/
Ten film trzeba zrozumieć...jeśli moją córkę by tak potraktowali zrobiłbym to samo co Jej rodzice
I na pewno sporo z Was tak samo by postąpiło,w zemście za ukochaną osobę.
mocca84
plaski jest niestety twoj komentarz mowiac inaczej denny, jesli dla ciebie ""pila czytaj gniot""" jest lepszym filmem to wspolczuje tobie tak dobrego smaku;),, i jeszcze jedno zacytuję Garfielda Kiedy myślę, że to już dno, ktoś zawsze rzuca mi łopatę.
p.s.
dobrze ze sa jeszcze inne portale ktore nie zostaly zainfekowane wirusami czytaj ZnaFcami
chyba raczej Znawcami !
Pokazywana w najdrobniejszych detalach przemoc odarta z desperacji i przerażenia sięgających po nią porządnych obywateli, wstrząsać może co najwyżej dosłownością. O jakiejkolwiek ambiwalencji ludzkich postaw nie może być nawet mowy.
Apoteoza przemocy, mało ciekawa akcja, przewidywalna do bólu, nadrealistyczne pokazywanie agresji, TOTALNY ZAWÓD