Czytam te Wasze opinie i wlos ostatni jezy mi sie na kolanie! Sami znawcy tematu; zrobilibyscie to lepiej; daje -100/10; film przewidywalny; akcja zadna; aktorzy kiepscy... Itd., itp. A wez sie jeden z drugim za rezyserie, za scenariusz, za zrobienie takiego filmu, ktory poruszy "ogladacza", a wtedy pogadamy. Ten film, gdyby nie byl fikcja- choc nie powiem, bo ta chora Ameryka mnostwo dziwnych ludzi i rzeczy wydala- moglby pokazywac prawde!!! A kto wie, czy to sie kiedys nie zdarzylo i ze film nie jest oparty na jakims fakcie! Totez Panie i Panowie, nie podoba sie- nie ogladac!!! Kubus Puchatek albo Mis Kolargol czy inny Krecik, bo nie wszystkie filmy sa dla dzieci! Mnie osobiscie bardzo poruszyl i ja- takze osobiscie- daje mu 15/10! Moze tez nie uwierzycie w Charlie`go Mansona?!
"Czytałem te Twoje opinie" co mnie tylko rozśmieszyło. Czemu próbujesz nagle wszystkich przekonać że to arcydzieło , choć TAK NIE JEST ( według mnie ), i w tym miejscu mam wątpliwości co do Twojej dojrzałości. Nie potrafisz zrozumieć że po to oglądamy filmy i się udzielamy na tej stronie aby wyrazić SWOJĄ opinię, którą Ty tak koniecznie chcesz zmienić. Twój przykład aby nakręcić swój film jest tyle sam warty co ten " Nie smakuje Ci czekolada to nie narzekaj bo sam byś jej nie zrobił". Skoro ktoś wziął się za jej produkcje to mamy prawo wymagać by była dobra. Gusta są różne ale w porównaniu z innymi użytkownikami to twój jest inni i proponuje zachować go dla siebie. Według mnie historia nie jest ambitna, film nie szokuję za bardzo mimo brutalnych scen, jednak nie nudzi, co posuwa mnie do dania mu 6/10.
Co do bajek ton nie są tylko dla dzieci i polecam obejrzeć parę a pewnie z którejś wyciągniesz te morały.
Reszta niech pozostanie milczeniem :)
Ja już dawno przestałem się przejmować opiniami tutejszych "znawców" , którzy z niejednego dobrego filmu zrobili gniota.A jak przejrzałem profile co poniektórych i zobaczyłem co oglądają to śmiech mnie złapał
I to jest na świecie piękne każdy ma swoją opinie dla jednych podoba sie Power Rangers a dla innych Pierwsza miłość i dlatego nie powinniśmy krytykować zdania innych.
Co do filmu uważam ze Dom zły to taka Polska wersja Ostatniego domu po lewej i cóż uważam ze Polacy nie robią dużo dobrych filmów ale jedna do m zły we mnie trafił we mnie i to bardzo 9/10 to długo myslałem nad oceną tego filmu i u mnie ma 8,5 choć niestety takiej oceny dać nie mogę a więc daje 8/10 i zwracam sie do wszystkich szanujmy opinie innych bo każdy jest innych i to czyni świat pięknym .
Zgadzam się w 100%. Szanujmy opinie innych. Każdy ma prawo oceniać tak jak czuje ;)