Ostatni dom po lewej

The Last House on the Left
2009
6,5 63 tys. ocen
6,5 10 1 63136
4,9 11 krytyków
Ostatni dom po lewej
powrót do forum filmu Ostatni dom po lewej

Z daleka od tego filmu!!

użytkownik usunięty

Totalne dno, kiczowaty horrorek dla dziewczynek w wieku 14 lat, słuchających britney i obżerających się chipsami.

ocenił(a) film na 10

I stąd później się biorą zdziwienia. Np. dlaczego film ma średnią 3+ skoro film jest taki niesamowity, bądź odwrotnie.. dlaczego film ma średnią 8+ skoro to taki "szajs".
Tutaj mamy odpowiedź, znajduje się kilka osób którzy maja dziwny gust, bądz po prostu nie potrafią oglądac filmów, nie oglądają ich od początku do końca tylko tzw. Skokami.

Wydaje mi się, że niedługo będę musiał korzystać z angielskiej strony typu filmweb. Razem z kolegą mamy ten problem, że polacy błędnie oceniają filmy. Ciężko z tych średnich można wywnioskować czy film jest dobry.
Na niektórych filmach nie było jeszcze premiery światowej, a znalazło się już nawet ponad 20 głosów.. czy jest to normalne?

Dobrze..
Co do tego filmu to oceniłem go 10/10. Rzadko używam tej oceny, bardzo rzadko, lecz temu filmowi się na prawde należy.

Polecam I pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
astok0

Święte słowa, no i lepiej z tymi dziwnymi gustami nie polemizować, bo zniżą do swojego poziomu i pobiją głupotą. :)

ocenił(a) film na 5
astok0

oceniles ten film 10/10?? takie oceny zazwyczaj zostawiam dla filmow typu "lot nad kukulczym gniazdem", "lowca jeleni", "milczenie owiec". boje sie co sie stanie kiedy obejrzysz G.I. Joe rise of cobra, dasz 15/10???

ocenił(a) film na 2
Ibrah

Buaaahhhaa!!!Uśmiałam sie, Dobre to było:)))A film porażka Dałam aż 1/10 sama nie wiem za co....Pozdro

A potem ludzie się dziwią, że taki chaos na Ziemi. Skoro torturowanie, sceny gwałtu, mordowanie itd. itp. jest dla 14 letnich dziewczynek, to ja boję się zapytać co jest dla dorosłych.

Sined

"Uważam że powinieneś dołączyć się do tych 14-latek z chipsami i wykupić sobie pakiet takich kanałów jak "Mini Max" lub "Mini Mini" , bo
tego typu filmy zwyczajnie cię przerastają.
Film Bardzo Dobry."

J/W dla mnie film jest b.dobry

to że film akurat tobie sie nie spodobał, nie znaczy że jest zły.

btw. widzisz coś złego w czipsach, albo w słuchaniu britney ? ;>

ocenił(a) film na 9
ajj__

ANtonio to pedofil za kare tato mu robi krzywde i karze mu gwalcic 14 - letnie dziewczynki z chipsami dlatego ten film mu sie nie podobal. Antonio nie przejmuj sie jestem z toba:):):ASD

ocenił(a) film na 6
zyrka9_3

Tak, za to Ty pokazales/las poziom intelektualny, ze klekajcie narody!

a skąd ten stereotyp, że wszystkie 14-letnie dziewczyny słuchają Britney? ^^

ocenił(a) film na 9

totalne dno...? szkoda czasu...? jeśli wam się taki horror nie podobał to w jakich wy kurwa filmach gustujecie? hana montana?,kaczor donald? to jeden z lepszych filmów jakie widziałem bez wahania daję mu ocenę 10/10 film REWELKA!!

ocenił(a) film na 10
mysia117

ta, zgadzam sie z mysią : p
Oceny ponizej 7 daja osoby które gustują w filmy typu epoka lodowcowa, wiekszosc dzieci

ocenił(a) film na 7
astok0

a widzieliscie w ogole oryginal z '72? ten remake moze i dobry, ale trzeba sobie zadac pytanie po jaka cholere wydawac kase na cos co juz bylo? to nie problem wziac stary, jakkolwiek dobry film i go po prostu odswiezyc. problemem jest wymyslic samemu cos nowego. a biorac pod uwage wspolczesne filmy to zaproponowanie czegos nowego i bardziej oryginalnego to problem niemalze nie do przeskoczenia.

ocenił(a) film na 8
astok0

ej ziom nie obrażaj epoki lodowcowej;D szczególnie trójki bo jest wyjebana w kosmos;D a film obejrzę wieczorem u babci;p

ocenił(a) film na 7
mysia117

twoim poziomem -

a co masz kurwa do kaczora Donalda ?

ocenił(a) film na 8

Ci którzy nie doceniają dobrego filmu nie powinni się tu w ogóle wypowiadać, bo po przeczytaniu takiej negatywnej opinii przed obejrzeniem filmu traci się ochotę na jego oglądanie. Ciekawe czy Ty byś wymyślił coś lepszego:) FILM SUPER

p_a_l_k_a

"Oceny ponizej 7 daja osoby które gustują w filmy typu epoka lodowcowa, wiekszosc dzieci"

"Ci którzy nie doceniają dobrego filmu nie powinni się tu w ogóle wypowiadać"

Czy wy siebie słyszycie wogole? Kazdy ma inny gust i nic na to nie poradzicie i kazdy ma prawo dodac swoją opinie! Ok autor tekstu to pewnie jakas gorąca "trzynastka" i nie potrafi po ludzku uzasadnić, ale czy wy musicie sie znizac do jego poziomu?

Tak pozatym ja jedynie oglądałem oryginał i był ok chętnie obejrze tez i remake, po sredni wnioskuje ze jest poprawa. Obejrzymy i ocenimy.

King14Trails

Dla 14 latek słuchających Britney ?? a co to ma do tego Britney. Czyli 14 latki słuchające np. The Doors i pijące sok z marchwi tego filmu obejrzeć nie mogą bo są mądrzejsze ?? hahahahahaha DOBRE !!

A ja uwielbiam muzykę Mariah Carey i Whitney Houston z lat 90 i oceniam ten film 7/10, pewnie dlatego że 1 wersja bardziej mi się podobała.

Ehhh ale jestem głupi nie ??

Ps. Chipsy też lubię jeść, szczególnie paprykowe. Smak też przydziela do jakiejś grupy ??

Pozdrawiam :P

ocenił(a) film na 8
KamilFan

to samo chciałem spytać co ma do tego Britney heh... żałosny typ żyjący stereotypami ... <:

Slighty_2

film jest nawet spoko, ale momentami za dlugi uwazam, a poza tym ta scena z mikrofalowka jest nie potrzebna. to juz bylo przesadzone lepiej by pokazali, ze ten chlopak zastapil tej lasce brata- bena i jakos by to wygladalo, a nie juz koniec filmu - odpplywaja na motorówce i nagle jakis "bonus" jeszcze mu rozwali łeb... bez sensu

koleś ma racje, ja tam byłem rozczarowany większość jest chyba zajarana sceną gwałtu w lesie która to ot scena to bomba pełna przekazu; a tu ciekawostka pokój w motelu wynajmowali od typa co grał w psychozie

(Do założyciela tego tematu)

Zawsze się powstrzymuje w takich sytuacjach, ale tym razem będzie inaczej.
Jeśli nie przypadł ci do gustu dany film, nie przepadasz za produkcjami tego typu... to na chuj w ogóle włazisz na filmweb'a, odnajdujesz w wyszukiwarce ten film i piszesz takie pierdoły?!
Jeśli już musisz, to napisz co ci się w nim nie podobało,
co było zrobione nie tak, a nie piszesz jak jakaś... "14 letnia dziewczynka"

TEST

A z resztą nie jedna 14 letnia dziewczynka pisze na tej witrynie
i są to mądre, sensowne wypowiedzi.

Kiczowata to jest twoja wypowiedz.Oglądałeś pewnie trailer tego filmu na you tube i Cię olśniło hehe.
Ten film jest co najmniej od 18lat więc chyba nawet trailer oglądałeś czegoś innego.
Może to były trailer bajki pt.,,Wilk i zająć''dzieciaku??