film durny,głupi, i nie ma nic wspólnego z klasyką, filmy gore jakoś idzie przełknąć ale to już przekroczenie pewnej granicy, scena gwałtu- ludzie bez jaj-to już szczyt wszystkiego, ten film stracił w ogóle jakiś sens, ja rozumiem wszystko ale to już trochę za daleko poszło, wkurzajcie się na mnie ile chcecie jak chcecie ale ja mam to gdzieś ten film to już lekkie przegięcie i tyle daje mu tylko 1 i to aż za dużo
Chyba dziecko głupich filmów nie widziałeś np karma dla bestii
A scena gwałtu,wielkie mi halo,chcieli pokazać jak skrzywdzili tą młodą dziewczynę i dlaczego jej rodzice zabili psycholi i jaki mieli powód
Ciekawe jakby tobie tak załatwili ukochaną osobą...co byś zrobił
Chociaż patrząc na twoją wypowiedź to pewnie uciekł do domciu i zamknął się w szafie,ten film nie jest dla dzieci
Tobie polecam montane.
Miłego seansu,przykre że ludzie nie rozumieją takich filmów,widocznie są zbyt poważne na taką psychikę ludzką...
Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie osoba około 30 raczej już nie jest dzieckiem. Jeśli widzi coś co przekracza granice to też świadczy o dojrzałości emocjonalnej i psychicznej.Uciekanie się do chęci (bardzo okrutnej) zemsty za krzywdę bliskiej osoby może być dla mnie zrozumiale (choć nie usprawiedliwione) jeśli robi to rodzina lub bliscy ofiary, ale uważam, że kiedy podobnie ocenia to ktoś postronny, to jest to wg mnie przejaw łopatologii moralnej. No ale jeśli ktoś daje po 10 takim filmom jak "Kopciuszek..." to wybacz.... :))))
A oglądałaś film kopciuszek?
Bo myślę że nie
Więc nie wiem czemu się głupio wypowiadasz
Myślałem że film kopciuszek ......będzie głupi,w końcu Selena Gomez ale miło mnie zaskoczył
Chyba na 1 filmów nie widziałaś no ale osoba która wymaga czegoś więcej od filmów nie powinna oglądać horrorów ani tym podobnych
Tylko starą klasykę moja droga
Będę oceniał bo zrobili dobrze,za karą śmierci też jestem
Oko za oko....
Sam bym zabił w obronie swojej,albo innych,albo z zemsty
I myślę że dużo osób by tak postąpiło...
Sięgam po horrory, romantyczne komedie, musicale. Twoje poglądy to Twoja sprawa, ale film jak dla mnie ma prowokować do jakiejś głębszej refleksji, skoro już reżyser zdecydował się wpłynąć na "takie wody", a nie zakładać, że jeśli w filmie pojawi się okrutna scena gwałtu to widz od razu zapała chęcią zemsty. Tak myślą tylko płytcy Amerykanie. Ja jestem przeciw karze śmierci, bo jest ona przede wszystkim nieodwracalna, a pomyłek bywa dużo. W tej tematyce polecam film " Życie za życie"
I tak myślę że rodzice zrobili słusznie,poza tym psychole byli zaraz można powiedzieć że obok,co jakby im coś zrobili?
Działali w zemście ale i w własnej obronie