po pierwsze to nie jest horror , po drugie jest koszmarnie nudny i rozciagniety, jedyny plus to kilka scen pod koniec filmu i to że i idealnie "działa" na bezsennośc bo po 15 min filmu już prawie zasypiamy.
Zgadzam się, mnie też jakoś nie przypadł do gustu, poza tym moim zdaniem scena gwałtu była za długa. To było trochę niesmaczne :/ Ostatnia scena kojarzy mi się z filmem ,,Oddział". A ogółem to nuda i flaki z olejem. Bardzo przeciętny.
widze ze mamy bardzo podone gusta :) i faktycznie scene gwałtu można by skrócić nawet o połowe tak samo jak prawie cały film. Może masz jakieś dobre horrory do polecenia na sobotnie wieczory ??? 
Oj, dużo tego oglądałam ostatnio, praktycznie codziennie jakiś horror =) Hm, nie wiem, na przykład mnie się podobały ,,Wrota do Piekieł", dobrze się ogląda, parę razy można podskoczyć itd.. Wczoraj oglądałam ,,Nienarodzony" też całkiem fajny i krótki przede wszystkim =) ,,Przypadek 39" również bardzo dobry moim zdaniem =) Oprócz tego polecam ,,Sierociniec".Co prawda żaden film nie jest w tym stylu co ,,Ostatni dom po lewej", ale to chyba dobrze =) Mam nadzieję, że coś się spodoba =)
Sierociniec był genialny =) Strasznie mi się podobał, ale to nie był taki typowy horror, miał wyczucie i smak, do tego był pięknie zrobiony, a nie takie gówno jak to ;/ 
Wrota do Piekła i Przypadek 39 w takim razie musze sprawdzić w wolnej chwili wielkie dzieki :D