Ostatni dom po lewej

The Last House on the Left
2009
6,5 63 tys. ocen
6,5 10 1 63136
4,9 11 krytyków
Ostatni dom po lewej
powrót do forum filmu Ostatni dom po lewej

nuuuuudy ...

ocenił(a) film na 4

po pierwsze to nie jest horror , po drugie jest koszmarnie nudny i rozciagniety, jedyny plus to kilka scen pod koniec filmu i to że i idealnie "działa" na bezsennośc bo po 15 min filmu już prawie zasypiamy.

ocenił(a) film na 5
Neloangelo

Zgadzam się, mnie też jakoś nie przypadł do gustu, poza tym moim zdaniem scena gwałtu była za długa. To było trochę niesmaczne :/ Ostatnia scena kojarzy mi się z filmem ,,Oddział". A ogółem to nuda i flaki z olejem. Bardzo przeciętny.

ocenił(a) film na 4
Wikuu

widze ze mamy bardzo podone gusta :) i faktycznie scene gwałtu można by skrócić nawet o połowe tak samo jak prawie cały film. Może masz jakieś dobre horrory do polecenia na sobotnie wieczory ???

ocenił(a) film na 5
Neloangelo

Oj, dużo tego oglądałam ostatnio, praktycznie codziennie jakiś horror =) Hm, nie wiem, na przykład mnie się podobały ,,Wrota do Piekieł", dobrze się ogląda, parę razy można podskoczyć itd.. Wczoraj oglądałam ,,Nienarodzony" też całkiem fajny i krótki przede wszystkim =) ,,Przypadek 39" również bardzo dobry moim zdaniem =) Oprócz tego polecam ,,Sierociniec".Co prawda żaden film nie jest w tym stylu co ,,Ostatni dom po lewej", ale to chyba dobrze =) Mam nadzieję, że coś się spodoba =)

ocenił(a) film na 8
Wikuu

sierociniec był o wiele gorszy od "ostatniego filmu po lewej"

ocenił(a) film na 5
kassssssska

Sierociniec był genialny =) Strasznie mi się podobał, ale to nie był taki typowy horror, miał wyczucie i smak, do tego był pięknie zrobiony, a nie takie gówno jak to ;/

Wikuu

Sierociniec to nie był typowy horror? A co Ty przepraszam masz na myśli mówiąc typowy horror? Gore?

ocenił(a) film na 4
Wikuu

Wrota do Piekła i Przypadek 39 w takim razie musze sprawdzić w wolnej chwili wielkie dzieki :D

ocenił(a) film na 7
Neloangelo

wrota do piekieł to bardziej komedia