Naprawde nie jest zły ... jak sie w niego w czuję to można naprawdę się zaciekawić ... ja lubię horrory ... podobał mi się motyw jak ta gNicole zobaczyła jedną z zaginionych dziewczyn, a po chwili ona znika jak Nicole chce ją uratować ... lub jak Nicole ogląda kamere gdzie męczy ten facet z samochodu KZL 303 jej chłopaka Jessiego ... i jak mu język obcina... jak dobrze pamiętam obcinakiem,bo roślin. Ostre motywy ...
W sumie to masz racje, film nie jest aż taki zły jak się spodziewałem po ocenach. Uwielbiam horrory więc go obejrzałem. Scena gdy koleś wierci lasce dziure w nodze albo gdy obcina język poprostu wgniatają w fotel. Niestety te dobre momenty filmu przeplatane są beznadziejnymi. Co do oceny ja bym dał 6 z małym plusikiem. Jednak jeżeli ktoś nie lubi horrorów może spokojnie odjąć dwa oczka od końcowej oceny. Film według mnie tylko dla fanów horrorów i dla nikogo więcej.
hmmm...filmik spoko...da się obejrzeć... choć to już jest raczej oklepany temat: psychiczny morderca... lubiący dręczyć ofiarę, która zawsze jest dziewczyną... :P fajnie by bylo zobaczyć jakiegoś mena :P :D