Ostatni postój

Rest Stop
2006
4,7 4,1 tys. ocen
4,7 10 1 4070
3,7 3 krytyków
Ostatni postój
powrót do forum filmu Ostatni postój

Jeśli ktoś myśli , że ten film jest podobny do Wolf creek poziomem jest w błędzie. Jeśli tamten był nietypowy za sprawą rozwinięcia całej historii i przerażał realizmem (czego brakuje amerykańskim filmom) ten jest typowym amerkańskim horrorkiem w bardzo złym wydaniu. Największym nieporozumieniem była bohaterka , jej zachowanie a także tamten gliniarz. Co za tym idzie losy bohaterki są obojętne(ja np. trzyamełm kciuki za kilera żeby dorwał tą idotkę z jej głupotę). Scenarzysta za wszelką cene chciał stworzyć coś intrygującego , nietypowego , ale chyba zapomniał o co w tm wszystkim chodzi , bo nawet ja , który lubie główkować musze stwierdzić - ten film traci sens z czasem. Aktorstwo też kuleje i to nawet bardzo. Ze swojej strny nie polecam 3/10

Scifrenis

No racja. Z wolf creek nawet się nie da go porównać. Zgadzam się też z tym że zachowanie głownej bohaterki jest troche sztuczne. W pewnym momencie zastanawiałem się co ona wogule robi. Film typowy średniak i nic więcej. Niestety bo można było zrobić coś dużo lepszego. Pomysł dobry ale wykonanie średnie.