Ostatni postój

Rest Stop
2006
4,7 4,1 tys. ocen
4,7 10 1 4070
3,7 3 krytyków
Ostatni postój
powrót do forum filmu Ostatni postój

Przebił głupotą wszystkich z Akademii Policyjnej i 13 Posterunku. A już scena jego śmierci
powinna trafić do kronik jako największa żenada w historii. Ogólnie 3/4 filmu to na zmianę nuda i
idiotyzm, do tego kupa jakichś niezwiązanych z fabułą wstawek, które niby miały uatrakcyjnić film
(rodzina dewotów z mutantem w kamperze, znikająca dziewczyna zamknięta w schowku rzygająca
hektolitrem krwi (duch?)). Ogólnie pomysł fajny, może kilkanaście dobrych minut, poza tym nie
polecam.

ocenił(a) film na 5
SonOfAPlunder

a policjant przypadkiem też nie był duchem, bo gdy ona próbowała uciec przez to okienko w dachu i spojrzała w dół, to jego już nie było

ocenił(a) film na 4
aaa237

Hmm, ok, ale jeśli przyjąć taką interpretacje, to kto nie był duchem? Wszak policjant przyjechał na fizycznym motorze, który później morderca ciągnął za swoim pickupem, krzesząc fizyczne iskry;) Ogólnie to trudno tu zawyrokować coś na 100%, wszak auto mordercy też wyleciało w powietrze, a na koniec znów jest całe...Może rację miał ten z kampera, twierdzący, że to był anioł gniewu karzący grzeszników?:)

ocenił(a) film na 5
SonOfAPlunder

wedle części drugiej tego filmu wszyscy tzn. Tracy, policjant, sadystyczny morderca i nawet rodzina wariatów to duchy, wówczas nawet bohaterowie tego filmu Jesse i Nicole się objawiają jako fantomy, aczkolwiek nawet po seansie I części można stwierdzi, że Tracy i policjant to widma, przynajmniej ja tak miałem, film jest słaby ale jakoś dla mnie ma sens :)