Chyba inaczej sie tego nie dowiem, więc spytam wprost: czy ktoś wie co się stało z tym policjantem i z tą dziewczyną zamkniętą w wc? Nicole miała wizje, czy co? No i tak samo na końcu: jedzie psychol autem, ta w niego żuca podpaloną butelką, samochód pali się, ona się odwraca i gościu stoi za nią. Nie kapuję tych dwóch rzeczy. Ale ogółem film jest ok;
A ja nie kapuje postępowania ludzi, którzy znaleźli się w takim położeniu jak ona. To nie tyczy się tylko tego ale innych podobnych. Jaki normalny człowiek zostaje w miejscu, w którym dzieją się takie dziwne rzeczy. Przecież to trzeba uciekać i nie koniecznie drogą tylko polem. Kiedyś w końcu na pewno by się znalazło pomoc.
A co do Twojego pytania to policjanta zastrzeliła Nicol i pewnie spłonął w pożarze. A co do tej dziewczyny zamkniętej to nie mam pojęcia. Można przypuszczać, że ten psychol wziął ją na dalsze tortury albo na śmierć. A z tym podpaleniem auta to możliwe by było gdyby facet wysiadł z niego zaraz po tym gdy pojawił się ogień ale przed wybuchem a za Nicol staną gdy ta np zasłaniała twarz przed promieniami :D - głupie przypuszczenie i mało prawdopodobne no ale, w filmie można wszystko :D
Pozdrawiam:)
moim zdaniem to tego policjanta nie zabila nicol bo jak potem ona chce wyjsc tym dachem to sie patrzy a jego juz nie ma. a ta dziewczyna to zaginela w 71 roku wiec raczej prawdziwa byc nie mogla ne sadzicie? obejrzyjcie se druga czesc to zrozumiecie.oni nie byli prawdziwy to tak jakby duchy heh xd