Ostatni postój

Rest Stop
2006
4,7 4,1 tys. ocen
4,7 10 1 4070
3,7 3 krytyków
Ostatni postój
powrót do forum filmu Ostatni postój

ale szajs !

ocenił(a) film na 7

Rety, takiego gówna dawno nie oglądałem!
Zachowanie i logika bohaterów wręcz powala!
1) Panienka zamiast uciec to siedzi cały film w jednym kiblu, nawet nie próbuje się wydostać z tej dziury! Przecież mogła iść uboczem, a nie przy drodze!
2) Policjant słyszy, że w aucie siedzi świr zabójca, to nawet nie wyjmuje spluwy tylko daje się przejechać jak ostatni debil!
3) Potem przez 15 minut gadają, że muszą wezwać posiłki przez krótkofalówkę - po czym... TEGO NIE ROBIĄ, właściwie nie wiadomo dlaczego :D
4) Jak w końcu panienka bierze pistolet od policjanta, to zamiast go użyć na zabójcy, to wystrzela naboje w ścianę :D
5) Panienka siedzi schowana w krzakach, ale jak widzi nadjeżdżające auto zabójcy, to wyskakuje w taki sposób, aby on mógł ją gonić tym autem po drodze! Po czym zamiast uciekać gdzieś w bok, to biegnie po drodze, aby zabójca mógł ją godzić :D

I tak można wymieniać w nieskończoność! :D

Film kompletnie irytuje swoją głupotą i wnerwia.
Po pewnym czasie już zaczynamy kibicować zabójcy, aby w końcu dorwał tą głupią panienkę i by seans się zakończył :)

Ten film to totalna kpina, tragedia i parodia.
Oglądając go zastanawiamy się, czy w stanach naprawdę żyją tacy debile, czy też robią tak debilne filmy, bo uważają widza za kompletnego debila, który nie myśli podczas oglądania tych "dzieł".

ocenił(a) film na 7
danielp

hahaha dokladnie z tych motywow sie smialam, zwlaszcza z nr 5 ;)

akew

Komedia nie horror, ide spac, szkoda czasu na ta padake.

danielp

To prawda. Mnie już tak ten film zaczął irytować, że normalnie zacząłem kibicować zabójcy. Można powiedzieć że przynajmniej film skończył się happy endem :) Została ostatecznie przez niego dorwana :)

Pocieszający jest fakt, że głupki są eliminowane w tego typu filmach.