Ostatni postój

Rest Stop
2006
4,7 4,1 tys. ocen
4,7 10 1 4070
3,7 3 krytyków
Ostatni postój
powrót do forum filmu Ostatni postój

fil beznadziejny. wtórność, wtórnośc i jeszczeb raz wtórność. teksańska masakra piłą mechaniczną, wolf creek, wrong turn, the butcher, dom woskowych ciał, wszystko zerżnięte z innych filmów. szkoda czasu na ta produkcję.

sportowiec

techniacz - to ty tłumaczyłeś napisy do tego filmu?

sendspam

tak, ja. myślałem, że może tym razem się nie zawiodę i ta produkcja okaże się przynajmniej dobra. jednak po raz kolejny się zawiodłem na całej linii.

ocenił(a) film na 6
sportowiec

Techniacz a zrozumiales koncowke???? Ta po napisach?????????????

jgworek

sam je tłumaczyłem, co tu jest do rozumienia? takie skomplikowane? sprecyzuj pytanie bo nie bardzo rozumiem o co chodzi ;-)

ocenił(a) film na 6
sportowiec

Nie pytam czy zrozumiales napisy, no bo jesli je tlumaczyles a powiem ze calkiem calkiem, tylko pytam czy zrozumiales koncowke filmu po napisach, z ta kamerka????

jgworek

no zrozumiałem, ojczulek o ile pamiętam zakopywał coś a ten mały mutant to filmował. ale do czego zmierzasz? że niby ten ojczulek ich mordował? nie ma takiej możliwości. przypomniaj sobie akcję z policjantem. psychol przejechał policjanta samochodem, po czym wziął jego motor i odjechał. zaraz za nim przyjechał samochód z psycho-rodzinką. więc ojciec nie mógł być mordercą, przecież się nie rozdwoi. druga sprawa - końcowa scena, policjant wyraźnie akcentuje zdanie "mam nadzieję, że dostaną to na co zasłużyli". zdanie znane, pojawiało się w filmie kilka razy. więc moim zdaniem mordercą był policjant, a rodzinka pełniła rolę pomocy.

ocenił(a) film na 6
sportowiec

Techniacz on tak powiedzial bo mial nadzieje ze beda mieli za swoje bo go przejechali!!!! Oglnie szczerze mowiac nie zrozumialem koncowki bo labo z jednej strony linch rezyserowal koncowke i za bardzo sie najaral, ja to inaczej zrozumialem, wez sobie zrob pauze na filmie jak ten koles co zabija niby stoi za ta laska jak podpalila samochod, powiedz co zobaczyles!!!!!!!!!!! masz jakeis skojarzenia z dzieciakiem od aparatu??? z drugiej strony to dzwne ze jak tez koles wygladal tak jak wygladl ze policjant zjarzyl ze on sie zgubil, zpauzuj sobie szczerze, i druga akcja jak on jedzie samochodem ten zegarek kojarzysz go skad???? ogolnie ten film nie jest taki prosty na jaki wyglada. Piła poczatek rzadzi1!!! ale scena nie trafilas powtorz 1 2 3 genialna, i z jej chopem jak mial drutami buzie zaszyta zeby nie mogl krzyczec jak go napieprza ???? pzdr ide otrzezwiec:PPPPPPP roger sanchez lost:PPPP

jgworek

to jak już wytrzeźwiejesz to napisz wszystko jeszcze raz, tym razem po polsku a nie po polskiemu. bo kompletnie nic nie zrozumialem z tego...hmm...bełkotu ;-)

ocenił(a) film na 1
sportowiec

Totalna POMYŁKA !!! beznadzieja że sie nie dzieje !!!